Автор
Теодор Муховски

Брад Пит вече търси сериозно момиче: ходи по срещи и мечтае за любов

58-годишният неостаряващ чаровник Брад Пит е претрупан от ангажименти напоследък. Освен че промотира новия си филм Bullet Train, талантливият актьор все още води тежка съдебна битка с бившата си жена Анджелина Джоли. Въпреки всичко Пит успява да намери и отдели време и на децата си. Звездата на Холивуд скоро призна, че му се е отключило заболяване, което му пречи да разпознава лица.

Но като оставим настрана тези негови ангажименти и здравословни проблеми, Брад се опитва да грабне максимума от живота и да загърби проблемите си. Той обича да прекарва време с децата си, те имат невероятна връзка с него. Той обича да похапва с тях, когато те са в Ел Ей, твърди списание People.



Да си припомним, че славната двойка Анджелина и Брад се разделиха и до ден днешен се опитват да се преборят за попечителството над 6-те си деца. Най-голямото е вече на 20 години, а близнаците Вивиан и Нокс са 14-годишни. В момента съдът е дал права за отглеждането им на Анджелина, но въпреки това Пит постоянно се жалва пред съда и се опитва да промени тази заповед. Неговите адвокати правят всичко възможно актьорът да спечели победата, а докато тече процесът, Пит участва в разнообразни филмови проекти. Той се е спрял на своите хобита, развива алкохолния си бизнес и се старае да живее по прекрасен за него начин.

Притежателят на "Оскар" взима участие като продуцент в Холивуд с неговата компания Plan B, като по едно и също време ръководи винарната Chateau Miraval, намираща се във Франция.

По паметливите знаят, че тази винарна стана притежание на двамата с Джоли и всеки имаше равен дял от нея. В последствие Анджелина продаде дяла си на руски крупен бизнесмен, а това ядоса Пит, който започна да я съди за нарушаване на договора им. Той твърдеше, че са имали договорка дяловете да се продават само след предварителна уговорка между тях. И въпреки, че той отказал да се осъществи сделката, продажбата била факт и актрисата прехвърлила дяла си на руснака.



Източник на списание People издаде, че Пит се чувствал много по-добре след развода и че в момента актьорът се е отдал на срещи с жени, без да има сериозна връзка.
А друг източник - Hollywood Life твърди, че звездата от "Гепи" е отправил необичайна молба към познати и приятели да го запознаят с някоя по-специална жена с цел дългосрочна връзка.
Тай като актьорът не ходи по барове и не влиза в сайтове за запознанства, приятелите са единственият начин да бъде сватосан.
Засега от това не произлиза сериозна връзка, но очевидно той отново желае да има такава.
Пит се пази много от папараците и не иска да го снимат, докато се среща с различни дами, които се опитват да превземат сърцето му. И това е разбираемо. Но дали ще успее да се скрие - предстои да разберем.

Четете още: Анджелина срази Брад в съда!