Брад Пит вече търси сериозно момиче: ходи по срещи и мечтае за любов

01 август 2022 | 17:00
10651
8
Снимки: getty images
8

58-годишният неостаряващ чаровник Брад Пит е претрупан от ангажименти напоследък. Освен че промотира новия си филм Bullet Train, талантливият актьор все още води тежка съдебна битка с бившата си жена Анджелина Джоли. Въпреки всичко Пит успява да намери и отдели време и на децата си. Звездата на Холивуд скоро призна, че му се е отключило заболяване, което му пречи да разпознава лица.

Но като оставим настрана тези негови ангажименти и здравословни проблеми, Брад се опитва да грабне максимума от живота и да загърби проблемите си. Той обича да прекарва време с децата си, те имат невероятна връзка с него. Той обича да похапва с тях, когато те са в Ел Ей, твърди списание People.

Брад Пит

Да си припомним, че славната двойка Анджелина и Брад се разделиха и до ден днешен се опитват да се преборят за попечителството над 6-те си деца. Най-голямото е вече на 20 години, а близнаците Вивиан и Нокс са 14-годишни. В момента съдът е дал права за отглеждането им на Анджелина, но въпреки това Пит постоянно се жалва пред съда и се опитва да промени тази заповед. Неговите адвокати правят всичко възможно актьорът да спечели победата, а докато тече процесът, Пит участва в разнообразни филмови проекти. Той се е спрял на своите хобита, развива алкохолния си бизнес и се старае да живее по прекрасен за него начин.

Притежателят на "Оскар" взима участие като продуцент в Холивуд с неговата компания Plan B, като по едно и също време ръководи винарната Chateau Miraval, намираща се във Франция. По паметливите знаят, че тази винарна стана притежание на двамата с Джоли и всеки имаше равен дял от нея. В последствие Анджелина продаде дяла си на руски крупен бизнесмен, а това ядоса Пит, който започна да я съди за нарушаване на договора им. Той твърдеше, че са имали договорка дяловете да се продават само след предварителна уговорка между тях. И въпреки, че той отказал да се осъществи сделката, продажбата била факт и актрисата прехвърлила дяла си на руснака.

Брад Пит

Източник на списание People издаде, че Пит се чувствал много по-добре след развода и че в момента актьорът се е отдал на срещи с жени, без да има сериозна връзка.
А друг източник - Hollywood Life твърди, че звездата от "Гепи" е отправил необичайна молба към познати и приятели да го запознаят с някоя по-специална жена с цел дългосрочна връзка.
Тай като актьорът не ходи по барове и не влиза в сайтове за запознанства, приятелите са единственият начин да бъде сватосан.
Засега от това не произлиза сериозна връзка, но очевидно той отново желае да има такава.
Пит се пази много от папараците и не иска да го снимат, докато се среща с различни дами, които се опитват да превземат сърцето му. И това е разбираемо. Но дали ще успее да се скрие - предстои да разберем.


Четете още: Анджелина срази Брад в съда!

Още по темата

Коментари

8 Бивш от МВР
  01 август 2022 | 23:53 отговор
 

Че помниш ли в самото начало на 2019г. че тогава беме към пернишкио интернет доставчик на кабелна телевизия "кракра" пернишка па милена велба па голи снимки у фейскенефбук па ани салич и т.н. па там у спортал бъгъ перманентни драсканици па че там онези с ник павел, норге, евстати, торстейн и т.н.

 
 
Бивш от МВР
02 август 2022 | 07:17

Сега се достеитх за онези " ловци на пъдофили", че как и колко бяха задържани чрез тях, като всички бяха пуснати , че независимо от иззетите доказателства, като хард дискове, флаш памети, тефтери и т.н. и т.н. Ама миналото лето ме спирая двама и ми викая че били от пернишката прогнила милиция или главна дирекция и че некъде у нет пространството имало мой снимки ама дано чисто гол не са ме направили.

7 Бивш от МВР
  01 август 2022 | 23:15 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Абе стабилно грозничка и с гаден сурат е тази наша надка дойчева чистокръвна мангал-ка.

 
 
Бивш от МВР
01 август 2022 | 23:15

17.05.1976

6 Бивш от МВР - Милена Велба Порнографска актриса
  01 август 2022 | 23:13 отговор
 

!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.!!Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.!!Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

 
 
Бивш от МВР
01 август 2022 | 23:14

Че наша надка дойчева или бившата с никче msbrico.

5 Бивш от МВР
  01 август 2022 | 23:04 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Абе грозничка и с гаден сурат е тази наша надка дойчева чистокръвна мангал-ка.

 
 
Бивш от МВР
01 август 2022 | 23:07

!!! Надежда Димитрова Дойчева живее на семейни начала със съдружника си Стоян Иванов Кръстев. Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. Схемата е проста. намира се нуждаещ за извършване на ремонтни дейности в неговия имот като препоръчва фирмата за строителни дейности на Мирослав Иванов „Мега ремонт строй“ да извърши строителните работи. И понеже голяма част от парите трябва да се платят още в началото за да излезе по – евтин ремонта, в схемата влиза Поли Станчева която ви „урежда“ заем. След това оставате без пари, с разбит апартамент и дължими пари към кредитни институции. Групата действа на територията на София от доста време. Тези хора заплашват жертвите си и продължават да извършват престъпленията си. Тук можем да направим и една вметка за лицето Станчева. До неотдавна Полина Станчева беше с фамилно име „ХАМИД“, от където бихме искали да зададем един, не чак толкова нелогичен въпрос: А дали лицето Полина Станчева и братя Иванови не се познават отдавна? !!!

 
Бивш от МВР - Милена Велба Порнографска актриса
01 август 2022 | 23:08

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

 
Бивш от МВР
01 август 2022 | 23:09

Che наша надка дойчева или бившата с никче msbrico.

 
Бивш от МВР
01 август 2022 | 23:11

До фен/бивш/, че глей само че наша надка дойчева каков баш грозен цигански нос притежава и си го носи с най големо самочувствие.

4 фен(бивш)
  01 август 2022 | 21:29 отговор
 

Развода,НЕ ТРЪГНА ЛИ, ОТ ОШАМАРЯНЕТО,на Мадокс?

 
 
Бивш от МВР
01 август 2022 | 22:51

Аре че оно си еба майката с тия милена велба и ева сонет, че оно от тебе навремето разбрах и за двете че били от порно индустрията. Че нали помниш в началото на 2019г. у спортало бъ гъ кога онзи цайсат ивайло банчев с неговата мазна мутра минет бе главен диспансер че пардон главен редактор.

 
Бивш от МВР
01 август 2022 | 22:52

голи снимки, голи снимки, фейскенефбук ...

 
Бивш от МВР - Милена Велба Порнографска актриса
01 август 2022 | 22:53

 
Бивш от МВР
01 август 2022 | 22:55

Пък интернет доставчика ми по онова време ми бе на пернишка кабелна ти ви - кракра, а сега ме виждаш доста добре, че дали и хакване или не.

 
Бивш от МВР
01 август 2022 | 22:57

Абе един познат ми казваше - абе всичко е ставало чрез знанието на администратора и са те цакали от разстояние, но за тогава през 2019г, а сега, как ли е...

 
Бивш от МВР
01 август 2022 | 22:59

Дилема - че в момента дали съм хакнат или не. Че майче - да.

 
Бивш от МВР
01 август 2022 | 23:01

С ник павел ли се пишеш у клоака спортал, че нали така.

 
Бивш от МВР
01 август 2022 | 23:02

Или, мей би си "норге".

3 Бивш от МВР
  01 август 2022 | 19:48 отговор
 

Black Attack - Bang Bang

 
2 Бивш от МВР
  01 август 2022 | 19:13 отговор
 

ТЕОДОР МУХОВСКИ,че баце, че баце, че кво е това смешно бретонче ???????

 
 
Бивш от МВР
01 август 2022 | 19:35

Муховски, че тоя плешивио вицепремиер у оставка за борислав сааандов, че 1982 наборче ли е било, че то изглежда, като минимум 1972 наборче.

1 Рианка
  01 август 2022 | 18:36 отговор
 

А какви жени е имал... как ще го очарова някоя?

 
 
Бивш от МВР
01 август 2022 | 19:04

ТЕОДОР МУХОВСКИ, а как ли ще изглежда циганския брад пит, че този е първородния син на брад пит брат му, а онзи турския брад пит и т.н. Циганския брад пит би трябвло да е синеок със светлокестенява клоняща към русо платине коса и много, много леко смугъл в лице.

Добави Коментар

Най-четени