Според много психолози мъжете са далеч по-директни от жените и често изказват мислите си на глас. А тъй като двата пола интерпретираме някои изказвания по различен начин, понякога комуникацията ни се пропуква и не успяваме да разберем правилно партньора си. Ето при кои 6 фрази трябва да имате едно наум, дами:

1.Споменава бившата си

Ако той изведнъж забележи, че харесвате същата рок група, която харесва бившата му и реши да го отбележи, това не е никак добре. Все пак, колко хора имат сходен вкус за музика? Кому са нужни подобни сравнения между настояще и бивше гадже? Това означава, че може би той все още не е приключил с тази жена и не е готов да продължи напред.

2.Говори за алчността на жените

В случай, че не пропуска повод да изтъкне колко са алчни някои жени, той индиректно ви подсказва, че няма да хаби средства, за да ви прави сладки изненади. Просто защото е стиснат или защото не е достатъчно запленен от вас към момента. И в двата случая трябва да имате едно наум.



3.Често споменава майка си

Има една специална порода мъже, които не пропускат повод да похвалят уменията и достойнствата на майките си. И на пръв поглед това изглежда симпатично, но всъщност трябва да ви подскаже, че ще си имате работа с доста властна свекърва.

4.Казва, че не може без вас

Обикновено изречението „Не мога без теб“ се използва при скандал или раздяла и се очаква, че след него вие ще се затичате да го прегърнете и успокоите. Недейте. Ако той каже това изречение, то значи е емоционално незрял и връзката ви постоянно ще страда. В случай, че той ви каже, че може без вас, но не иска, значи е осъзнал вашата роля в живота му и ви цени.



5.Постоянно ви уверява, че сте най-добрата

Да, ние жените обичаме да чуваме комплименти и то често, но за съжаление постоянно повтаряне на фразата „Ти си най-добрата“ не говори нищо хубаво. Щом вие сте най-добрата, тогава той с кого и с колко други ви сравнява? Не забравяйте, че подобно окачествяване не е за дълго и утре той може да не го каже на вас, а на друга.

6.Не спира да се тревожи за вас и иска да ви защитава

На първо четене това звучи прекрасно, тъй като всички жени си мечтаем за силен мъж, който да ни защитава и да се грижи за нас. Но много зависи от ситуацията. Има случаи, в които той просто трябва да ви помогне, без да го подчертава през останалото време. Ако той обаче не спира да ви говори как постоянно имате нужда да е до вас и да ви защитава, значи иска да ви накара да се чувствате слаби и да гради самочувствие на ваш гръб.



Четете още: Когато мъжът ти 10 г. те лъже, че е влюбен, а после разбираш, че мрази секса с теб