Португалия е една от най-топлите страни в Европа, страна на маслини, зърнени и морски храни. Чаровни цветни къщи, портокалови дръвчета, мирис на море - това е само част от този разнообразен и магнетичен свят. Именно в тази идилия една двойка е решила да сключи брак.



Тя се казва Марияна, той Дуарте. Двойка, която от километри „мирише” на щастие и любов…

Неописуема любов, такава за каквато се пише в романите и ни е разказвана от нашите баби и дядовци.

Не само заради изключително красивите детайли или романтичния декор, а и заради непрестанните усмивки по лицата на младоженците, сватбата бе повече от впечатляваща и специална.

На всяка една снимка Марияна и Дуарте показват своята преданост и любов един към друг.



Брачните пръстени са направени от същото злато, което е било използвано за направата на брачните халки на дядото на Дуарте.

Обеците на Марияна пък са подарък от баба й, а винтидж детайлите по роклята са от леля й. По всичко личи, че семейството е най-важното нещо и за двамата, което пък е добър знак и за тяхното бъдеще…



Сигурно вече ви е направила впечатление приказната рокля на булката… И на нас! Е, ще ви издадем, че тя е на „Elie Saab” за Pronovias и със сигурност представлява мечта на по-голяма част от бъдещите булки.



Има прекрасни винтидж елементи в цялата сватба, изключително много романтика и позитивно настроение. Такова, каквото трябва да цари години и след самото събитие.

Сигурни сме в искрената любов на двамата един към друг и им пожелаваме много щастливи и незабравими моменти и разбира се, къща пълна с дечица, които да ги радват още повече!



Снимките са повече от разкошни, затова ви предлагаме пълната галерия ето ТУК!!