Дани Петканов с шокиращо признание: Разделят ли се с Алекс?

17 януари 2022 | 12:31
37457
6
Снимки: Instagram
6

Какво се случва отново между Дани и Александра Петканови? Двойката, която ту се събираше, ту се разделяше пред очите на последователите си в социалните мрежи, този път предизвика сериозен смут сред феновете си. Новината, която успя да разстрои голяма част от почитателите на инфлуенсърското семейство, дойде от Лудия репортер.

"Може да ви е направило впечатление, но от един месец не съм активен в социалните мрежи. Причината е, че търся себе си, колкото и да звучи абстрактно. В живота ми се случват събития, които ще го променят неизбежно в близко бъдеще. Аз вярвам, че е за добро. Искам да осмисля малко повече съществуването си по принцип. Ще ми се да правя по-смислени и градивни неща и да давам хубав пример, когато мога", пише в един от последните си постове Даниел.

Явно напоследък в живота на водещия се случват доста трансформации, които го провокират да прави повече равносметки на живота си и постигнатото досега. печатление правят и все по-редките му включвания в социалните мрежи, където преди беше един от най-активните инфлуенсъри.

Каква е причината за искрените му словоизлияния, засега не става ясно, но близки до Петканов твърдят, че той е изпаднал в депресия, а и отношенията му с Александра най-вероятно преминават през някаква криза, смятат последователи.

За да подкрепи думите си с действия, той започна годината с добро дело и дари кръв. По-късно пък обяви, че през следващите 12 месеца ще предоставя 10% от рекламните си хонорари за благотворителност. Каква точно сума ще бъде събрана, той ще разкрие в края на 2022 г. 

Припомняме, че преди три месеца звездната двойка си направиха ринопластика в Турция, но явно промяната във визията не им е помогнала особено за комфортна в личен план. Според слуховете, че между Дани и Алекс има непреодолими дрязги, които са в основата Петканов да изпада в подолни емоционални състояния. 

Четете още: Вижте порасналата дъщеря на Цеци Красимирова - двете са като сестри!

Още по темата

Коментари

6 Ламбев
  25 януари 2022 | 18:30 отговор
 

Ама като няма какво да пишете, заливате ни с тъпотии: Дани 5канов/!/, какъв пък е тоя? Това не беше ли оня ненормалник, дето се въртеше около Милен Цветков и се хилеше за щяло и не щяло? Ба си и "звездата" ......!

 
5
  19 януари 2022 | 10:53 отговор
 

Пластмасови хора, с пластмасов живот имат пластмасови проблеми. Жалко! Мислех, че Даниел има някакъв акъл, но изборът му на жена показа, че греша...

 
4
  18 януари 2022 | 04:09 отговор
 

 
3 Коко
  17 януари 2022 | 15:51 отговор
 

Тия па кой го интересуват?

 
2 дойде
  17 януари 2022 | 13:34 отговор
 

дойде и моя ред да я изпраскам тая. ще я запозная с моя петкан

 
1
  17 януари 2022 | 13:16 отговор
 

Вероятно едниният израства, а дпругият тъпче на едно място.

 

Добави Коментар

Най-четени