След като се заговори, че между Диляна Попова и актьора Асен Блатечки е настъпл крах във връзката им, не закъсня новината и за нов мъж в живота на красавицата.

Според публикация на "Стандарт" синеоката моделка, която се изявява и като актриса и дизайнер, е забелязвана все по-често да излиза в компанията на загадъчен ухажор на около 40-те. "Въпросният мъж я вози с огромен джип "Мерцедес" с пловдивска регистрация", разкриват от медията.

View post on Instagram
 

"Двамата са били засечени пред входа на кооперацията, където се намира моминското жилище на манекенката", се твърди още в статията.

"За поредната раздяла между Диляна и Блатечки се заговори още в края на лятото, когато уж някаква девойка фенка на актьора тиражира негови интимни есемеси до нея. Тогава тръгнаха и традиционните слухове за флиртовете на Асен", припомнят от агенцията.

View post on Instagram
 


"В момента обаче не се чува Блатечки да се е обвързал трайно с трета дама – извън обществото на Екатерина, майката на дъщеря му, и Диляна, с която делят грижите за Борил", допълва "Стандарт".

Междувременно хубавата брюнетка вече е къдрокоса дива, което видяхме от последната снимка, която тя сподели по-рано през днешния ден. "Handle with care", пише манекенката към кадъра, а феновете ѝ са във възторг.

"Красота", "Жестока си", "Gorgeous", гласят част от коментарите на развълнувани последователи от мъжки пол.

View post on Instagram
 


Четете още: Дъщерята на Гала показа секси деколте (снимка)