Автор
Woman.bg

Думите, с които ще накарате всеки мъж да полудее по вас

Знаете ли, че съществуват някои малки думички, които са способни на големи чудеса в любовния ви живот. И това ще ви го потвърдят най-добрите психолози в областта на интимните отношения. Колкото по-кратки, простички и освободени от всякакви дълбокомислени и философски украшения са те, толкова по-силно и магическо е въздействието им върху мъжете.

Семейните психотерапевти и сексолози са категорични, че колкото по-често употребявате въпросните думи по време на разговорите с партньора си, толкова повече ще полудее той по вас.

„Да“

Включвайки по-често в речника си думичката „Да“, вие привличате всичко позитивно и съзидателно във вашия живот. Правите живота си по-богат на положителни преживявания. Положителният отговор е характерен за оптимистично настроените и усмихнати натури. Ето защо тази вълшебна дума ще ви направи много по-привлекателни и магнетични в очите на противоположния пол. Така че, мили дами, ако някой, когото харесвате, ви попита дали искате да се разходите с него до близкия парк, или ви покани на кино, не отказвайте. Кажете „Да“.

„Не“

Колкото и да сте изненадани, оказва се, че и думичката „Не“ е заредена с магия и..., забележете, положителна вибрация. Специалистите обосновават твърдението си с дълбокото значение, което носи тази дума. „Не“ е симвло на отстояването на себе си, на собствените граници и правото си на лично пространство. То е ясен знак, че няма да позволите на никого да се отнася с вас като с даденост. С тази думичка ще разберете кой мъж може да се отнася към вас с разбиране и уважение и кой – с потъпкване на интересите, личността и свободата ви. За целта обаче избирайте разумно времето и човека, на когото да кажете „Да“ или „Не“.

„Аз“

Само защото сте обвързани с някого, не означава, че трябва да загубите чувството за себе си и личното си его. Това, че думата „Ние“ навлиза по-често в речника ви, съвсем не означава, че трябва да отстъпвате от собствените си потребности, от мечтите си и желанията си. Не пренебрегвайте своята индивидуалност заради друг. Бъдете верни на себе си и не забравяйте да си обръщате внимание, да отделяте време и на собствените си нужди и интереси. Бъдете с някой, който ви приема такива, каквито сте. С човек, който ще оцени желанието ви да отстоявате на принципите си и да се грижите за себе си.

„Благодаря“

„Благодаря“ е от онези красиви думички, които сме свикнали често да пренебрегваме. Забравяме да забележим малките неща и да благодарим за грижите. За да не съжалявате един ден, винаги намирайте време да кажете „Благодаря“ на този, който е направил нещо хубаво за вас. Един мъж би се почувствал дълбоко трогнат и поласкан, ако отстреща почувства благодарност за действията си. Уверете се, че вашият партньор ще чуе тази красива дума, всеки път, когато я заслужи!

Четете още: Ето как се обича един мъж