Автор
Ева Григорова

Джей Ло и Бен Афлек готвят сватбата на века, тя подивя на участие

49-годишният Бен Афлек и 53-годишната Дженифър Лопес планират сватбата на века!

Те са наели организатора на луксозни събития Колин Коуи за предстоящата си сватба, а според клюката партито ще продължи няколко дни.

View post on Instagram
 

Двойката, която се ожени в Лас Вегас на 16 юли, работи активно с Колин, който е базиран в Лос Анджелис. Смята се, че официалната церемония ще се състои в имението на Бен от 87 акра, което се намира в Райсборо, Джорджия.

Според уебсайта на Коуи, той планира събития в диапазона от $25 000 до $2 милиона и вероятно доста повече и може да създаде "от кралска сватба с епични пропорции до най-бляскавата, изтънчена и изискана сватба в задния двор." Трябва да се отбележи, че Коуи е работил с Джей Ло за минали събития, но също така и с други знаменитости като Никол Кидман, Ким Кардашиян и Майкъл Джордан. Освен това той фигурира под №1 организатор на сватби №1 в класация на модната Библия Vogue.

View post on Instagram
 

Бен и Джен изненадаха феновете, когато отлетяха за Лас Вегас на 16 юли за интимна церемония в емблематичния Малък бял параклис. На паметното събитие присъстваха единствено 14-годишната дъщеря на Лопес - Еме, както и 13-годишната дъщеря на Афлек - Серафина. Брачният съюз на двойката дойде само три месеца след като Бен предложи отново брак на певицата с рядък зелен диамант на стойност 5 милиона долара.

View post on Instagram
 


Дженифър Лопес се завърна на работа след романтичния меден месец, който прекара с Афлек в Париж. Тя изглеждаше презаредена с нови сили и буквално подлуди публиката си. Изпълнителката се появи в целия си блясък на благотворителната гала вечерна LuisaViaRoma и Unicef в Капри, Италия. Тя откри участието си с изпълнения на „If You Had My Love“ и „Waiting for Tonight“. Джей Ло бе облечена в специално създаден за нея тоалет, изпъстрен с пера, дело на Роберто Кавали.