Джейми Оливър щастливо женен вече 20 години - каква е тайната на уникалната му връзка с Джулс

Световноизвестният британски кулинар Джейми Оливър разкри рецептата на успешния си 20-годишен брак. Популярният гастроном, ресторантьор и автор на готварски книги е щастливо женен за съпругата си от 2000 година насам.

Двойката има 5 деца, с които живеят в къщата си в Есекс - Попи, Дейзи Бу, Петал Блосъм, Бъди и Ривър.

View post on Instagram
 

"Тя все още ме кара да се смея“, казва той в интервю за "Пийпъл", отговаряйки на въпрос кое е качеството, което обожава най-много у партньорката си.

"Бракът ще е наистина труден, ако не харесвате половинката си и тя вас", категоричен е Джейми. "Аз обичам Джулс и наистина се гордея с жената, в която тя се превърна, израствайки през всичкото това време. Мисля, че много жени се борят със стареенето, но на мен ми е наистина приятно да я виждам как се променя през годините", споделя още той.

View post on Instagram
 

Джейми разкрива също така, че двамата са искали да съберат 100 от най-близките си и най-скъпи приятели миналата година, за да подновят обетите си. Пандемията от коронавируса обаче развалила плановете им, отлагайки ги за неопределен период в бъдещето.

Пред изданието съпругата на Джейми Оливър - Джулс, разказва и за един от най-трудните си моменти от началото на пандемията досега, а именно за спонтанния аборт, който е претърпяла по време на социалната изолация.

Рецептата си за щастливия си брак с Джейми разкрива и самата Джулс, която в пост на профила си в Инстаграм споделя. "20 вълнуващи години съм омъжена за най-добрия си приятел".

„Ти си романтичен, позитивен, забавен и отдаден баща, с когото създадохме 5 деца и с когото загубихме 5 звездички в небето. Благодаря ти, че ме обичаш по този начин!“, добавя още съпругата на Джейми Оливър.

View post on Instagram
 

Четете още: Тайната на щастливия брак