Всичко беше толкова хубаво, като сюжет от приказка, но уви, без щастлив край. Един ден той затвори вратата и не се върна повече. Дори не разбра колко бързо мина времето между последната ви целувка и онова мълчаливо „Сбогом“? Той беше идеалният – умен, красив, всеотдаен, верен... Защо си тръгна, та вие бяхте щастливи? Ние знаем и ще ти отговорим на този въпрос. И ще ти помогнем да не загубиш поредния добър мъж в живота си. Ето кога и най-влюбените и обичащи господа решават да си тръгнат:



Ако го критикуваш

Сигурно си мислиш, че забележките ти към него са незначителни, но истината е, че никой не обича да му посочват недостатъците. Не и през ден или два. Ако имаш критики към любимия си мъж, бъди по-умерена и мила, когато ги споделяш. В противен случай, той ще си тръгне, преди да си усетила, че нещо не е наред. Остави го поне веднъж да носи онази риза, която толкова не харесваш. Дай му шанс да бъде обикновен човек с несъвършенства, той ще го оцени и ще те обича още повече.

Ако му забраняваш

Да, понякога мъжете са като децата и имат нужда да им показваме правилния път, но нека не се увличаме. Забраните нямат нищо общо с любовта и колкото по-рано го разбереш, толкова по-добре. Ти как би се почувствала, ако твоят човек ти налага вето за всичко, което не му харесва? Забраните не носят щастие на никого.

Ако ти не го обичаш

Много често ние хората бъркаме любовта с привързаността и навиците. Ако ти просто си свикнала да бъдеш с един мъж, защото не можеш да бъдеш сама, то той няма да се задържи вечно. Помисли си – обичаш ли този човек, или просто се нуждаеш от него. Никой не иска да се чувства излишен, не го подлагай на подобно мъчение.



Ако мразиш майка му

Малко жени са изпълнени с любов към свекървите си, но ако държиш на половинката си, направи всичко възможно да постигнеш разбирателство с майка му. Не си позволявай да обиждаш най-важната жена в живота му и не води битки с нея, защото ще загубиш.

Ако гониш приятелите му

Никой не е длъжен да те харесва, ти също не си длъжна да харесваш никого. Но си длъжна да не бъдеш критична и лоша с хората, които са важни в очите на половинката ти. Уважавай избора му за приятели, има причина те да са в живота му. Както е избрал и теб.

Ако не оценяваш жестовете му

Оценявай малките жестове. Той съобразява ли се с желанията ти? Подарява ли ти цветя, когато най-малко очакваш? Прави ли ти мили изненади? Покажи му, че го оценяваш, в противен случай мотивацията му ще си отиде, както и любовта му към теб.

Накрая той просто си тръгва, защото иска да си щастлива. Защото не е достатъчно добър за теб, защото може би някъде там има друга, която е готова да го оцени.



Четете още: Думите, с които ще накарате всеки мъж да полудее по вас