Ето какво казва вашият мъж на любовницата си

18 февруари 2023 | 07:36
3401
2
снимки: Unsplash
2

Да си го кажем честно - огромен процент от уж щастливо женените мъже си имат, някъде там, в ъгъла на душата си, една дама, която му дава всичко, което не му стига в брака. Тръпка, секс, внимание. Хора разни, нужди също. Знаем, че господата много ясно разделят чувствата, ангажиментите и секса и хич не им пречи да си имат по една жена за всяко едно от тези неща. 

Ясно е, че искрата между двама души в повечето случаи не е вечна, но тук идва моментът, в който трябва да си припомним какво ни задържа при определен човек и да проявим уважение и лоялност към него. Или просто да кривнем от пътя, разбира се без неговото знание, защото така ни е удобно. 

Жена да се влюби до полуда в женен мъж и да очаква с трепет развода му си е класически сценарий. Но, мили момичета, знаете че заслужавате повече, нали? Ето кои са фразите, с които системният неверник ви хвърля прах в очите и доказват, че сте просто любовница и че няма намерения да напусне съпругата си. Или поне не заради вашата афера. 

жена, мъж

В момента се развеждаме

Ако чувате тази фраза в продължение на години, бъдете сигурни, че може би истината не стига до ушите ви. Той просто иска да ви задържи, но и да закрепи брака си. И вместо да бъде честен с вас, предпочита да ви залъгва, че нещата са прекалено сложни и процесът ще продължи екстремно дълго. А и дори наистина разводът да е започнал, е твърде възможно този човек да не е готов за следваща връзка, така че не се въоражавайте с големи очаквания. 

Децата са малки, когато пораснат ще се разведем

Колко удобно! Човекът си има съпруга, деца и дори вас - страхотната, страстна любовница. Защо му е да скапва всичко, като каже истината на вас и на жена си? Ако чуете, че вашият "любим" иска да се разведе, но след години, просто го оставете да си живее в собствената лъжа. 

Не правя секс с жена ми, запуснала се е

Ако чуете някой мъж някога да говори така за съпругата си, бягайте надалеч! Независимо как изглежда тази жена. Това е най-долната проява на неуважение към тази, която е имала неблагоразумието да се обвърже с него и особено ако е родила дете от него. Той не я заслужава, не заслужава и вас, защото един ден най-вероятно ще говори така и зад вашия гръб. Ако пък чуете, че вече няма чувства към съпругата си, то трябва да знаете, че не е трябвало да го каже на вас, а на нея. Така правят достойните хора.

 

Как не сме се срещнали по-рано?

Кога? На сватбата му или може би докато жена му е била бременна? Тази фраза задължително присъства в речника на един неверен омайник. Ако започне с оправданията в стил "ние сме един за друг, но се срещнахме в лош момент", не влагайте надежди в тази връзка. Тези изречения са с една единствена цел и тя е да не напусне леглото ви. 

мъж, жена

Тя ми изневери първа, ще я напусна

Вие наистина ли ще повярвате на това? По-добре недейте, защото ще страдате. И да, ако наистина го е заболяло от изневярата ѝ, то определено първо ще направи всичко възможно съпругата му да разбере за вас. Или поне най-малкото ще я дебне на всяка крачка и хич няма да има време за изневери. Като цяло, човекът прави опит да се отърве от чувството си за вина. И нищо повече. 

Четете още: Ето ви няколко наистина важни причини, заради които трябва да си тръгнете от нездравословния бракОще по темата

Коментари

2 Иван
  20 февруари 2023 | 08:26 отговор
 

Казвам на жена ми, че съм при любовницата, на любовницата казвам, че съм при жена ми, а аз си чета ли, чета в библиотеката.

 
1
  19 февруари 2023 | 00:09 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 41999 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени