Тази година определено се оказа трудна за мнозина, а любовта просто отлетя за някои родни звезди. Не една или две популярни двойки се разделиха през изминалите месеци. Някои откриха любовта и след това, а други решиха просто да си дадат почивка от връзките. Нека видим кои звездни двойки вече са в миналото:

Сашо Кадиев и Таня

View post on Instagram
 

За провалените отношения между актьора Александър Кадиев и майката на детето му Таня се носят слухове още от края на епичната 2020 г. Двамата дълго време запазваха мълчание и нито отричаха, нито потвърждаваха слуховете за раздяла, но мнозина знаеха, че Кадиев е направил крачка встрани и е започнал отношения с далеч по-младата от него моделка Ивелина Чоева. В началото на годината актьорът реши да "сложи всичко на масата" и да признае за връзката си с Ивелина и официално да обяви, че е разделен с Таня.

Златка Димитрова и Кирил Танев

View post on Instagram
 

Това бе една от инфлуенсърските раздели на годината. И противно на очакванията, Черната Златка и Кирил Танев доказаха, че комбинацията между модел и фитнес инструктор май не е много успешна. Плеймейтката не поясни в детайли защо вече не е с Танев, но бе категорична, че тя е взела решението двамата да се разделят, като загатна, че е получила лошо отношение от него. В момента Златка отново е на крилете на любовта, въпреки че малко след раздялата си с Кирил, неуморно заявяваше, че няма никакво намерение да започва нова връзка.

Сандев и Стела

View post on Instagram
 

В света на влогърите, раздялата между Сандев и Стела бе истински разтърсващо събитие. И макар да е изминал повече от месец, откакто двамата обявиха, че вече не са заедно, клиповете в които дават обяснение на феновете си за отношенията им, все още генерират главозамайващ брой гледания.

Симона Загорова и Даниел

За съжаление, раздялата между дъщерята на Глория, Симона и любимия ѝ Дани, не беше от изненадващите. Дълго време в средите се шушукаше, че примата на попфолка никак, ама никак, не одобрява избраника на дъщеря си, но продължавала да го приема заради чувствата, които Симона е изпитвала към него. Младата певица роди и момиченце от Даниел, но дори и този факт не можа да закрепи отношенията им. Симона обяви раздялата си с Даниел преди седмици в телевизионния ефир на БиТиВи, като преди това беше заличила абсолютно всички общи снимки с него в социалните мрежи. Тя така и не пожела да сподели каква е причината за раздялата.

Джулиана Гани и Илиян Найденов

View post on Instagram
 

Тук не говорим просто за раздяла, а за развод, който дойде като гръм от ясно небе. Преди близо седмица Джулиана Гани сама съобщи лошата новина, че слага край на брака си и изобличи половинката си Илиян в опит за изневяра, докато тя е на пътешествие във Франция. Джулката получила скрийншотове от скандални чатове между мъжа си и танцьорка, които преобърнали всичките ѝ представи за съпруга ѝ и тя мигновено взела решението за развод.

Теди Александрова и Емрах

View post on Instagram
 

Въпреки че Теди Александрова и малкият син на Тони Стораро, Емрах, не коментират личния си живот пред медиите, за никого не беше тайна, че двамата изживяват романс. Той обаче приключи тази пролет, а след това научихме, че причината за раздялата е, че Теди намира Емрах за твърде незрял. До момента двамата поддържат съвсем приятелски и колегиални отношения.

Сори Маринова и Гринго

View post on Instagram
 

За раздяла между Софи Маринова и Гринго се говори от месеци. Известно е, че любовта им е бурна и неведнъж е била белязана от проблеми. Самата Софи издаде обаче, че вече е сама. От думите ѝ става ясно, че отдадеността ѝ към музиката и сцената пречат на личния ѝ живот и дори направи мрачната прогноза, че ще остане завинаги необвързана.

Четете още: Четири сексудоволствия, които дамите обожават