Автор
Весела Георгиева

Ето кой успокоява Диляна Попова след раздялата с Блатечки

Диляна Попова се консултира с личен астролог за решенията си в личен и професионален план, пише Факти. Дамата е ученичка на Оксана Хорват, вдовицата на известния астролог Иван Станчев. Моделката не предприема абсолютно нищо без да се консултира нея, пише изданието.

View post on Instagram
 

Диляна Попова започва да възприема трудностите в живота си като неин личен избор. През последните години обаче й се наложи да се справя с доста трудности в личен план.

View post on Instagram
 

От години двамата с Блатечки, от когото Диляна има син, ту се събират, ту се разделят. Последната им, уж окончателна раздяла, настъпи, след като стана ясно за изневерите и на двете страни.

View post on Instagram
 

Наскоро пък Асен се появи с непозната млада жена на премиерата на втората част на "Южен вятър", като беше прегърнал спътницата си през кръста. Въпреки любовния трус, Попова се опита да излезе с вдигната глава от ситуацията. Част от нейното прикритие бяха умерени хвалби за Блатечки, с когото снимаха заедно филма "Останалото е пепел" преди да се разделят. В момента с Асен се срещат и разговарят само по теми, свързани със сина им Борил, коментират запознати.