Герой, любовник или бунтовник: Как да определим типа мъж от снимката му в сайт за запознанства

Всеки човек преминава през различни етапи в живота си. В юношеството ние се проявяваме като „бунтовници“, по-късно ставаме „търсещи“, за да намерим пътя си, или „любовници“, за да открием половинката си. След като приветстваме на бял свят рожбата си пък, ние ставаме „пазители“ на децата си, а след това „мъдреци“, когато ги учим как да се справят с трудностите и предизвикателствата на живота.

През 1916 г. Карл Юнг нарече ролята, която избираме да играем в обществото в различните етапи от живота си, наука за архетипите. В неговата класификация имаше повече от 100 вида и подвида. С течение на времето експертите синтезираха информацията и идентифицираха 12 основни архетипа, определящи човешкия характер и ценности.
А сега, нека да си поговорим само за мъже. Въз основа на посочените архетипи психолози извеждат няколко модела мъжко поведение. Те са категорични също, че снимката, която един мъж слага на профила си в сайт за запознанства, може много да ни каже за неговия характер. Ето как да разпознаем с какъв господин си имаме работа според фотоса, който той е избрал за себе си.

"Герой"

Определено ще отидете на среща с него, защото този тип е "герой". Той постига всяка цел, дори ако трябва да убие дракона.

Този тип мъж винаги е готов за действие и е много горд с постиженията си. По природа този човек постига успехи и може да се превърне в рицаря на бял кон за вас.
Той ще носи сив костюм, който наистина прилича на броня или спортно облекло. Ще има фокусирано изражение на лицето и целенасочен поглед на снимката. Дамата, която ще привлече вниманието му, освен красива, трябва и да е мила. Самият той пък ще я обсипе с комплименти за очарованието ѝ, което блика от всяка нейна снимка и дума.

"Любовник"

Мъжът от този архетип е естет и любител на всичко красиво.

Той обича да се грижи за външния си вид, за да е винаги привлекателен в женските очи., но и държи половинката, с която си пише също да е обаятелна, дори повече от него. Този човек определено ще покаже напомпано тяло на снимката и в замяна ще очаква подобна секси визия от дамата насреща си. С „Любовник“-а може да прекарате една незабравима вечер на някое романтично място. Можете дори да изградите дългосрочни отношения с него, ако имате същите ценности – усет към естетиката във всичко и способността да се грижите за себе си.

"Простодушен"

Ако човек ви е писал с широка усмивка и в светли дрехи, знайте, че е искрен и простодушен.

Връзката с него ще бъде отворена и интересна, той щедро ще споделя прозренията си с вас. Ако търсите някого с дълбоки традиционни ценности, това е той. Приятелството, семейството, взаимопомощта изграждат кръга на неговите интереси. Но в същото време той може да не се стреми към финансова реализация и висока позиция. Простодушните и искрените предпочитат да прекарват времето си в риболов, бране на гъби или разходки сред природата, отколкото да ви водят на ресторант. Този мъж не търси жена за една нощ, а сериозна връзка или дори семейство.

"Бунтовник"

"Бунтовникът" може да бъдае идентифициран в сайт за запознанство чрез татуировки, предизвикателен стил и цинични фрази.

За него е важно да демонстрира, че е против системата, и не го интересува какво мислят за него. "Бунтовникът" ще ви изненада , защото основната му цел е да унищожи шаблона. Способен е да предизвика у вас разтърсващи чувства и вулканична страст. Тези момчета рядко изграждат дългосрочни отношения, но трудно се забравят. Срещата ви може да завърши на рали или на мотора, облечете се топло.

"Комик"

Ако човекът на снимката има странна шапка, той не е клоун, той е „Шут“. В профила му може да пише „С мен е весело“.

"Комикът" имат страхотно чувство за хумор и способност да очарова. За него е важно да бъде в светлината на прожекторите. Той е душата на всяка компания. Влюбва се до уши и нищо не може да откъсне вниманието му от любимата, която се превръща в негов „епицентър“. Умее да влива доза хумор във всяка трудна ситуация, интелигентен е и дори успява да достигне до ръководни длъжности.

"Владетел"

"Владетел"-ят може да има властен характер, но той няма да му попречи да се подчини на всяка ваша прищявка.

Този човек има най-добрите коли, джаджи и… жени. Не бива да ви учудва и това, че за този тип жената също е атрибут на успеха. В такива двойки „татко работи, а мама е красива“. И най-важното, тя трябва да бъде харесвана от цялата среда на папата. Самите „владетели“ избират „красавици от сой“, но си имат и по някоя и друга скрита любовница. На снимката обикновено "Владетелят" залага на статични пози, седнал внушително с повдигната леко нагоре брадичка. По-често е в костюм, защото най-вероятно заема ръководен пост.

Четете още: 7 важни правила, за да си хванете топ гадже в Тиндър