Съвременното общество вече почти е загубило способността си да се вглежда в природата и да черпи знания от нея, но всъщност тя може да бъде компетентен съветник. Дори по отношение на любовните ни отношения.

Животните и контактът по между им може да бъде добър пример за всяка цивилизована двойка, а и да обясни доста неща. Ето как:

Любовта е наркотик

Повечето мъжки мишки се задоволяват с кратък момент на страст – след един бърз секс на някое закътано маясто с партньорката си, той приключва.

Но калифорнийският мишок прави изключение – той сякаш е идеалния съпруг, който си остава вкъщи, за да носи храна и вода на любимата си, да й помага с почистването и да се погрижи за децата.

Доказателство, че е лудо влюбен? Не, просто женската го е направила зависим.

Тя отделя хормони в урината си, които го упояват. Нещо в мозъка му е пристрастено към миризмата й и го прави неин роб, като го кара да работи до изтощение

Звучи ли ви познато? Би трябвало. Защото любовта прави и нас, хората, зависими. Когато се влюбим, мозъците ни са дрогирани от опиоиди – естествени опиати от групата химикали, от които идва и хероина.

Те имат също толкова силен пристрастяващ ефект, като наркотика, който обаче с времето отминава.

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук