Автор
Веселина Петрова

Гуинет Полтроу пред развод - заради карантината спря секса

Напоследък все повече се говори и пише, че заради самоизолацията, след карантината ще има масово подаване на молби за развод. Трудно се живее между „четири стени”, коментират дамите. Битовизмите съсипват всичко, казват мъжете.

Е, Гуинет Полтроу има решение на проблема и реши да го сподели с почитателите си. 47-годишната звезда и 49-годишният ѝ съпруг - Брад Фелчак, решиха да направят видеочат със специалиста по интимни проблеми – Микаела Боем.

View post on Instagram
 

Гуинет и Брад споделят, че е трудно да са затворени с четирите си деца и това внася доста стрес във връзката им. Трудно се поддържа равновесие, споделят и двамата.

View post on Instagram
 

„Имаме много добри отношения по принцип, но тази постоянна близост с децата, особено с по-голямата дъщеря, която е доста социално активна, води до напрежение”, признава Гуинет.

View post on Instagram
 

Боем съветва двойката и всички, които се намират в тяхното положение, да отделят няколко часа на ден само за себе си, без да включват децата. Например, вземете душ заедно. Или си пуснете любима песен, която да изтанцувате заедно. Можете да си пуснете любим диск – едната слушалка да е в единия, другата – в другия. Можете да изработите подарък едни за друг. От подръчни материали. Няма да са скъпи, но е много мило. В тази дейност можете да включите и децата.

Как да продължим да се чувстваме секси, въпреки че си стоим у дома и понякога всичко е с краката нагоре, пита Гуинет. „Една приятелка вече не се чувства толкова секси, как да промени това?”, допълва Полтроу.

Боем коментира, че по време на карантина много дами минават в режим „преживяване”. Заради стреса. Но когато нивото на заплахата спадне, всички ще трябва да обърнат внимание на своята сексуалност. Добре е да го правим и сега, когато сме изолирани, съветва специалистката.

„Направете си домашно спа, любима маска, Не оставайте по пижама през целия ден. Направете усилие, стегнете се. Можете дори да се гримирате. А докато работите от дома, можете и да се облечете все едно отивате в офиса”, съветва Микаела. Това ще поддържа тонуса и доброто ви настроение. Така и половинката ви ще продължи да ви желае. Има много практики, които могат да засилят сексуалния интерес точно сега, във време на изолация, защото въпреки стреса, имате повече време един за друг.