Ирина Шейк в депресия заради Кание Уест?

21 юли 2021 | 10:24
1524
1
снимки: Getty Images
1

Кание Уест е разделен с дългогодишната си половинка Ким Кардашиян едва от няколко месеца, но името му вече бе свързано с друга звездна дама. Според много западни издания рапърът е започнал връзка с Ирина Шейк, но до този момент никой от тях не е коментирал тази информация.

Единственото доказателство в подкрепа на твърденията, че моделката и Кание са заедно, е фактът, че двамата многократно са били засичани заедно. Някои дори твърдят, че рапърът прави всичко възможно, за да е около Ирина. Но явно връзка помежду им или не е имало, или е приключила твърде бързо, тъй като отскоро не са били забелязани заедно и се появиха още по-интересни слухове - че моделката е изпаднала в депресия заради края на иначе кратката им връзка.

Ирина Шайк

Преди няколко дни Кание Уест беше в Париж, но без Ирина, което всъщност е главната причина да се смята, че двамата вече не са заедно. Или пък никога не са били. Но според източници истината ще излезе наяве много, много скоро.

Кание Уест

Четете още: Единственият мъж, който Моника Белучи обичаше след Венсан Касел

Коментари

1 :
  21 юли 2021 | 10:48 отговор
 

Даваш ли, Балканджи Йово, хубава Ирина на черен идиот? Ама тя сама избяга при него за черната му патка, айкю под нулата и лице като гъз.

 

Добави Коментар

Най-четени