Автор
Woman.bg

Истината за края на връзката на Пит и Анистън

Нова книга излага на показ края на любовните взаимоотношения между бившата любима холивудска двойка Дженифър Анистън и Брад Пит.

Според четивото Анистън наредила на Пит да се изнесе от къщата им в Бевъли Хилс, след като той й признал, че се е влюбил в настоящата си партньорка Анджелина Джоли

За това разказва Арнън Милчан, продуцентът на "Мистър и мисис Смит" – лентата, на чиято снимачна площадка Пит и Джоли се срещнаха за първи път.



В книгата си "Конфиденциално: Животът на таен агент, превърнал се в холивудски магнат" той разказва, как всъщност за шпионското семейство първоначално са били спрягани имената на Пит и Никол Кидман, но Брад тогава отказал работата по проекта, защото не усещал химия между него и австралийската му колежка.

Малко по-късно била прослушана и Джоли, а след това актьорът позвънил на Милчан, за да му каже, че с радост би участвал в лентата.

Останалото, както се казва в историята, било да тежи на сърцето на звездата от тв сериала "Приятели", която се омъжила за Пит в Малибу през 2000 г.



Тя поискала развод от съпруга си през март 2005 г., след като видяла папарашки снимки на обичния си с Анджелина и синът й Мадокс на плаж в Кения.

И все пак минали няколко месеца, преди Анистън да се реши на тази крачка. "Първоначално Джен не вярваше на слуховете за Брад и Анджелина. Тя разпитваше тук и там, но никой не й казваше истината, защото хората бяха лоялни по-скоро на Брад. Затова тя го попита лично, а той отрече. След това двамата отидоха на почивка на Карибите, заедно с Кортни Кокс и Дейвид Аркет. Там посрещнаха Нова година, но напрежението за Брад бе твърде голямо и той призна, че се е влюбил в Анджелина. Дженифър беше бясна и го изгони”, пише в книгата.



После Брад се върнал в луксозния дом на двойката само за да събере някои ценни за него вещи, преди да се пренесе в дома на Милчан в Лос Анджелис.

"Брад всеки ден се возеше с мотоциклета си до снимачната площадка. Носеше каска с голяма козирка, така че никой да не го познае. Той остана в дома ми, докато не заснехме целия филм", разказва Милчан.

На 7 януари 2005 г. Анистън и Пит обявиха официално, че се разделят, но след това през февруари той придружи актрисата на партито по случай рождения й ден, пишат от vesti.bg



Тогава медиите коментираха, че двойката може и да е изгладила отношенията си, но това така и не се случи.

Сега Брад е щастливо обвързан с Джоли и шестте им деца, а Дженифър откри любовта в лицето на актьора Джъстин Теру.