Истинска история: Когато се развеждаш, защото си се влюбила в свекърва си

Човек цял живот се самоизненадва. Особено когато става дума за любов, секс и чувства. Днес харесваш противоположния пол, но утре случайно откриваш, че имаш и хомосексуални наклонности. Това е напълно възможно в днешния забързан свят, който често ни наранява и разделя с любимите хора. Казано накратко: Внимание – следващата история може да ви шокира:

Аз съм 35-годишна, омъжена жена с две прекрасни деца. До съвсем скоро водех чудесен семеен живот, но пандемията преобърна всичко.

Още миналата година, при първия локдаун, с мъжа ми и децата заживяхме заедно при родителите му. Много жени биха се оплакали от съжителство със свекървите си, но това не беше моят случай. Аз винаги съм се разбирала чудесно с майката на мъжа ми. Тя е една страхотна, добре изглеждаща 53-годишна жена, с прекрасно чувство за хумор. За щастие е родила съпруга ми рано и това ѝ дава възможността да изпълнява и ролята си на баба пълноценно.



Всичко вървеше нормално, но в края на миналата година родителите на мъжа ми започнаха да се карат все по-често и не след дълго се разделиха.

Преди няколко седмици мъжът ми беше до късно на работа, а децата си бяха легнали. Тогава свекърва ми предложи да гледаме филм на дивана и да си сипем по чаша вино. Всичко беше чудесно, докато в един момент не забелязах, че тя се разстройва. Когато я попитах какво става, ми призна, че с времето е осъзнала, че е хомосексуална и това е била причината за развода ѝ. Не можа да сдържи сълзите си, а аз я прегърнах, за да я утеша. И тогава нещата съвсем се объркаха – тя ме целуна. И не се отдръпнах, дори ми беше приятно.

После отидохме в спалнята и правихме секс. Никога досега не съм мислела, че ще спя с жена, но истината е, че страшно много ми хареса. Не съм правила толкова хубав секс през целия ми живот.

С времето ние двете продължихме да се усамотяваме и да се отдаваме на ласки винаги, когато имахме възможност. Понякога успяваме да си откраднем само няколко секунди за една целувка, докато никой не ни наблюдава. Мъжът ми и децата не подозират нищо, но истината е, че помежду ни се зараждат чувства. И аз все повече искам да съм с нея...“, М.



Съветът на специалист:

Знаеш, че ако съпругът ти разбере ще бъде съсипен и то от двойно предателство. Връзката ти с нея ще унищожи не само отношенията ти с него, но и с цялото ви семейство. Помисли и за децата.

Да, свекървата ти е потърсила подкрепа от теб, а сега ти трябва да я подтикнеш да потърси щастието си при друг човек. Но ако я желаеш толкова, първо помисли добре дали според теб вашите отношения имат бъдеще.


Другото, за което трябва да помислиш е брака ти. Може би просто със съпруга ти се нуждаете от съживяване на интимните ви отношения.

Четете още: Когато любовникът ти каже, че прави секс с теб от съжаление, но ти се върнеш при него