Когато любовникът ти каже, че прави секс с теб от съжаление, но ти се върнеш при него

Любовта винаги може да ни изненада, независимо дали сме необвързани, или докато имаме партньор. А при втория случай е много важно да си зададем въпроса: "Сега накъде?". Някои решават да продължат с тайна афера, а други започват ново начало с човека, който се е появил ненадейно в живота им. Днес ще се запознаем с една история, която е изключително поучителна и ни припомня, че понякога самоуважението е много по-важно от чувствата, които изпитваме към някого.

"Аз съм 32-годишна, омъжена жена и майка на 5-годишно дете. Преди няколко месеца записах сина си на спорт, а щом го заведох на първата тренировка, мигновено се влюбих в треньора му. Химията помежду ни се усещаше от километри и двамата знаехме, че ще се случи нещо.

Никога няма да забравя как излизах по-рано от работа, за да взема сина ми от тренировка и да имам възможността да пофлиртувам с този мъж, колкото се може повече. Той ми отговаряше със същото и не след дълго започнахме да имаме сексуални отношения. Беше адски вълнуващо, защото се виждахме винаги, когато имахме свободно време. Харесваше ми, че отношенията ни са тайна, имаше тръпка, а сексът бе невероятен.

Връзката ни продължи 6 месеца, в които никой не разбра за нея. Дори не ни и подозираха, а аз се чувствах страхотно, винаги когато бяхме заедно. Но един ден той ми заяви най-изненадващо, че иска да остане сам и не можем да се виждаме повече. Не ми даде повече обяснения. Бях съкрушена.

След няколко дни реших да проверя какво се случва, като си направих фалшив профил във фейсбук и го добавих. Изненадах се колко бързо ми отговори и силното му желание за флирт толкова скоро след раздялата ни.

Попитах го дали се вижда с някого и той отговори, че наскоро е приключил неангажираща връзка. Всъщност точните му думи бяха:

"Тази жена беше твърде обсебваща, отчаяна и честно казано спях с нея единствено от съжаление".

Не можех да повярвам! Бях съсипана, разплаках се и тогава се издадох и му казах, че всъщност си пише с мен. Той ми се обади веднага, за да ми се извини и пожела да се видим. И колкото и да бях бясна и в същото време тъжна, не отказах. Видяхме се, аз не спирах да плача и да му крещя, а той ме прегърна и ми се извини отново. Накрая завършихме в леглото и сега продължаваме нашата афера. Говорим си всеки ден, но той продължава да иска само секс от мен", Алекс.

Съветът на специалист:

Да се върнеш при човек, който веднъж е сринал самочувствието ти и те е накарал да се чувстваш толкова зле, няма как да завърши добре и ще ти разбие сърцето отново. Той ти е казал, че иска единствено да спи с теб и не се съмнявай, че винаги ще поставя собствените си нужди пред твоите.

Заслужаваш нещо много по-добре и мъжът ти също. Спри да се виждаш с любовника и направи опит да съживиш интимния живот със съпруга си. Но в случай, че това не проработи и продължавате да се приемате за даденост, посетете специалист.

Четете още: Уау! Защо мъжете мечтаят само за жени над 40?