Истинска история: Омъжих се за грешния мъж... разбрах го чак на 82

19 май 2022 | 16:48
65127
44
снимки: Pexels
44

По-добре късно, отколкото никога. А понякога е наистина доста късно, но какво по-хубаво от това да знаем истината и да бъдем честни със себе си? Днес ви представяме една любопитна история за жена, която е открила, че се е омъжила за неправилния мъж, a e на 82.

"Аз съм на 82 г., а той е на 84 г. и съм толкова тъжна, защото вече е твърде късно да променя нещо... Не мога да го променя, не мога да променя себе си, не мога да върна времето назад и не мога да срещна друг. 

Имах много време да помисля върху живота си дотук. Не мога да скрия, че по време на брака ни сме имали и много хубави моменти, особено когато децата ни и внуците ни са били до нас. Но много рядко съм се чувствала истински щастлива с този мъж. 

мъж, жена, деца

Винаги съм била оправна, научена съм да бъда независима жена, докато той никога не е полагал усилие за нищо в нашия дом. Спокоен е, страстта помежду ни никога не е била силна, дори не желае да ме целуне или прегърне на публично място. Не е допускал да показваме по-близки отношения навън. Във всички тези години аз съм била единственият инициатор за всяко наше решение, бях двигател на отношенията ни. Но се изморих...

Толкова много ми се иска поне веднъж да ми беше казал: "Остави, любов моя, аз ще се справя с това" или да беше поел инициативата за разрешаването поне на един наш проблем. Уви - това не се е случвало никога и няма да се случи до края на дните ни...

жена

Предполагам, че съм направила най-голямата грешка в живота си. Омъжих се за неправилния мъж.", В.

Вие как мислите? Късно ли е да потърсиш щастието си на 82?

Четете още: 5 признака, по които можете да разберете дали ТОЙ ще ви направи щастлива

 


Още по темата

Коментари

44 Ким Кардашиян
  06 юни 2022 | 19:31 отговор
 

Ние,ви даваме,не само крила,но и многооо рога

 
43 Деп
  05 юни 2022 | 11:54 отговор
 

Понякога се чудя дали двата пола сме от една планета.. Жена ми тъкмо се учи да кара, вместо да пусне мигач за правилната посока - тя пуска за другата. Питам я - защо взе такова решение? Ами така мислех,че е правилно.. Радвам се, че Джони Деп победи бившата си съпруга в съда и доказа толкова МНОГО работи на целия свят.Жените може да ни дадете крила, но можете да бъдете и ужасно токсични за цялото семейство включително и за децата.За жалост първото е твърде кратко като период. Все си мисля, че бушуващите ви хормони са голям проблем, не успявате да се владеете.. А когато стигнете до критическата възраст - ай я яйй... Понеже ние мажете сме и големи скатавки, хич не работим и не ви помагаме - затова на 60г. възраст сме вече рухнали с една камара заболявания. Пък и статиската доказва, че живеем доста по кратко - вероятно от нашия мързел и лентяйство. Без лоши чувства, мое мнение. Поздрави!

 
42
  27 май 2022 | 00:20 отговор
 

Не е късно за нищо!!И аз отдавна осъзнах същото нещо, тази история е абсолютно идентична с моят живот...но още сме заедно, не знам докога...

 
41 Джо Лан
  26 май 2022 | 14:49 отговор
 

Дерзай бабе! Не е късно!

 
40
  26 май 2022 | 11:43 отговор
 

Поредната БЪЛГАРСКА простотия ееееееееиййййййй само простатити се раждат в та бездушна земя думи нямам каква паплач жалка сте

 
39 Селянка
  26 май 2022 | 10:13 отговор
 

Ти си мислиш,че е неправилния!Колко много си направила за децата си,а той не ти е попречил! Трябва да си горда със себе си! Не търси друг,защото такъв какъвто го искаш няма в живота! Най - после е дошло време да помислиш за себе си,а ти пак си неспокойна! Душата ти е търсеща.Изживей старините си с него ,няма да сгрешиш.Обичам такива жени като теб!Спокойно,живей си живота!

 
38 Бокси
  26 май 2022 | 08:11 отговор
 

Глупост на търкалета

 
37 Свидетел
  25 май 2022 | 06:40 отговор
 

Може да стане от трън та на глог. пробваи само че ще има ли време да разкажеш

 
36 Капина
  24 май 2022 | 21:28 отговор
 

Няма за кога, не ти и трябва. Можеш само да останеш съвсем сама. Кого ще намериш оттук нататък според теб. Къде ще живееш? Който имал късмет да си намери на младини своя човек, блазе му. Идват болести, самота, тежко е да няма с кого дума да си кажеш. Децата имат своя живот, въобще не им е до теб. Намери си приятелки да се виждате на кафе, гледай си къщата. Мислиш, че някой добър ще намериш, няма такива. Хайде натискай си парцалите, има лошо и лошо.

 
35 ...
  24 май 2022 | 20:39 отговор
 

Много жени приемат неинициативни мъже в днешно време само и само да не каже некой,ще са ,,сами" . И ако продължава така 100% от мъжете ще станат баш такива медузи.

 

Добави Коментар

Най-четени