Истинска история: Омъжих се за грешния мъж... разбрах го чак на 82

По-добре късно, отколкото никога. А понякога е наистина доста късно, но какво по-хубаво от това да знаем истината и да бъдем честни със себе си? Днес ви представяме една любопитна история за жена, която е открила, че се е омъжила за неправилния мъж, a e на 82.

"Аз съм на 82 г., а той е на 84 г. и съм толкова тъжна, защото вече е твърде късно да променя нещо... Не мога да го променя, не мога да променя себе си, не мога да върна времето назад и не мога да срещна друг.

Имах много време да помисля върху живота си дотук. Не мога да скрия, че по време на брака ни сме имали и много хубави моменти, особено когато децата ни и внуците ни са били до нас. Но много рядко съм се чувствала истински щастлива с този мъж.

Винаги съм била оправна, научена съм да бъда независима жена, докато той никога не е полагал усилие за нищо в нашия дом. Спокоен е, страстта помежду ни никога не е била силна, дори не желае да ме целуне или прегърне на публично място. Не е допускал да показваме по-близки отношения навън. Във всички тези години аз съм била единственият инициатор за всяко наше решение, бях двигател на отношенията ни. Но се изморих...

Толкова много ми се иска поне веднъж да ми беше казал: "Остави, любов моя, аз ще се справя с това" или да беше поел инициативата за разрешаването поне на един наш проблем. Уви - това не се е случвало никога и няма да се случи до края на дните ни...

Предполагам, че съм направила най-голямата грешка в живота си. Омъжих се за неправилния мъж.", В.

Вие как мислите? Късно ли е да потърсиш щастието си на 82?

Четете още: 5 признака, по които можете да разберете дали ТОЙ ще ви направи щастлива