Изповедта на една любовница: Аз съм най-щастливият и най-нещастен човек

Случвало ли ви се е да бъдете в ролята на любовницата? На жената, която съзнателно или не, руши чуждо семейство или просто съсипва собствения си живот, като дели легло с чужд мъж? Ако отговорът е положителен, то със сигурност сте си задавали много въпроси. Особено ако сте изпитвали нещо повече от страстно привличане към този обвързан господин. Сигурно сте се питали защо той така и не напуска жена си, за да се отдаде изцяло на вас? Защо изобщо ви държи в тайна и остава с нея, макар и да е тъжен и очевидно незадоволен? На какво изобщо можете да разчитате в тази ситуация и има ли начин всичко това да завърши добре за вас?

Истината е там, дами, че много често любовницата е в по-неизгодна позиция от предадената съпруга. Тя съществува, само за да задоволява физическите нужди на неверника и да го прави щастлив, когато му е писнало от еднообразието в семейното гнездо. Ще ви представим историята на една жена, която направи грешката да пожелае чужд мъж, който беше неин, но само за малко, а това съсипа живота ѝ.



Тя се казва Жени и е олицетворението на успеха – млада, красива, умна, амбициозна, на добра работа и висока заплата. Може да има, когото си пожелае, и е по-независима от всякога. И кой друг може да развали тази идилия, освен един мъж... женен мъж!

„За такива като мен обществото не казва нищо хубаво. Аз съм от другата страна на барикадата – аз съм любовницата, която съсипва всичко. Но истината е, че обичам този мъж истински! Най-голямото ми щастие е, че го срещнах, а най-голямата ми болка е, че това се случи твърде късно. Той е семеен, има жена и прекрасен син, когото обожава. Донякъде точно той е причината моят човек и съпругата му да не се разделят. Честно казано, не съм срещала по-любящ баща, но за сметка на това, се държи ужасно с жената до себе си. А тя не го заслужава, толкова е умна и добра. Подозирам, че щяхме да станем много добри приятелки, ако не обичахме един и същи мъж. Единствената разлика помежду ни е, че аз знам за нея, но тя не предполага за мен.

С този мъж сме колеги и жена му няколко пъти е идвала в офиса, дори е участвала в мероприятия, които сме организирали, така че се познавам задочно с нея. Когато се запознахме, аз вече имах отношения със съпруга ѝ и се чувствах страшно неловко от срещата ни, а тя беше толкова мила и любезна. Само да знаеше какво се случва...



Мечтая си те двамата да се разведат! Вече съм на 33 и дори в най-страшните си прогнози не съм предполагала, че може да нямам семейство на тази възраст и да бъда просто в ролята на любовница. Като всяка жена и аз си мечтая за съпруг и дете, а нямам нито едното, нито другото. Любимият ми вече е женен, но не за мен, и си има дете, но не от мен. Нямам сили да променя живота си. Веднъж събрах смелост да му кажа, че искам да имам дете от него, но той беше категорично против идеята. Каза, че не може да бъде част от две семейства паралелно и това не е морално. Че по този начин ще нарини твърде много хора. Истината е, че само аз изпитвам болка от всичко това.

Както много любовници, в момента ситуацията на изолация е убийствена за мен. Да не говорим, че в момента съм под един покрив с родителите си, които знаят за отношенията ми с този женен мъж. Постоянно ме обвиняват и ме наричат престъпница заради това, че съм си позволила да бъда с обвързан човек. Майка ми не може да приеме, че и аз искам да бъда щастлива. Тя ми казва, че нямам никакво право да искам, каквото и да е от този мъж, и трябва да го оставя на мира. За нея аз нямам право да търся щастието си на чужда територия. По нейно настояване, през изминалите месеци се срещах с различни мъже, за да забравя човека, в когото съм толкова отчаяно влюбена. Но не се получава.



Ако трябва да съм честна, понякога в главата ми се раждат много страшни мисли. Например да се обадя на жената, с чийто мъж спя, и да ѝ разкажа всичко. Но не го правя, защото ми е жал за нея. Просто ми харесва идеята те да се разделят, а това е прекрасен начин да провокирам развода им. А може и дори след това тя да не го изостави. Трудно е да зарежеш мъж като него, аз не бих. Може би, ако ѝ се обадя, ще загубя още повече, защото те няма да се разделят, а той със сигурност ще прекрати отношенията си с мен. Не мога да поема този риск.

За мой ужас, не виждам изход от ситуацията. Обичам го! За мен е чест и радост да имам шанса да бъда до него, макар и в сянка, макар и тайно. Обожавам да чувам гласа му и да усещам докосванията му по кожата ми.

Аз съм и щастлива и нещастна. Имах късмета да срещна единствената си голяма любов, но уви, тя горчи и то много.“



Четете още: Мъж хвана жена си в изневяра, докато случайно разглеждал Google Maps