Автор
Христина Кирилова

Изповедта на една любовница: Сърцето ми се къса, когато го виждам щастлив с жена му

Кой каза, че да бъдеш любовница, третото колело, "другата" жена е лесно? Всъщност, това е роля, в която не много жени могат да бъдат. И не, тя невинаги е лошата. Тя е онази, която дава на семейния мъж онова, което той не получава вкъщи, но...нищо повече. В повечето случаи. Тя е онази, която тайничко храни надежди, че той ще осъзнае, че изпитва чувства към нея и че ще дръзне да остави семейството си, за да бъдат щастливи заедно. Днешната ни история ще ви накара да погледнете през нейните очи:

"От 6 години се срещам с един мъж, когото обичам до лудост. Той е женен и аз съм в ролята на негова любовница през всичките тези години. Не мога да повярвам, че все още съм толкова влюбена в него. Винаги когато сме заедно, сякаш всичко друго изчезва и си прекарваме наистина вълшебно. Никой друг не ме е карал да се чувствам толкова специална, колкото той.

От друга страна съм нещастна, защото аферата ни продължава твърде дълго, а аз искам повече от това. Преди 2 години той най-накрая ми обеща, че ще се разведе и ще бъдем заедно, но от тогава до днес не е предприел никакви действия, имам чувството, че ме лъже. От една страна да бъдем заедно без да се крием ми се струва толкова близо и реално, но от друга, все изниква нещо, заради което той не може да напусне жена си и в крайна сметка нищо не се променя.

Наскоро двамата бяха заедно на почивка и въпреки че не спираше да ми пише и да ми се обажда във всеки възможен момент, постоянно се притеснявах, че са в близък контакт, че спят един до друг...

Бях изплашена, мислех че той ще забрави всички обещания, които ми е дал, включително и че тази почивка ще бъде последната му с нея. Но след като се прибраха, той ми каза, че жена му ще започне нов бизнес и ще се нуждае от неговата подкрепа и моментът отново не е подходящ за раздяла.

Сега ме убеждава, че щом работата ѝ потръгне, ще я остави и ще бъде с мен. Вярвам му, но тази сутрин се събудих и първото, което видях във Фейсбук, бяха снимките, които беше споделил с нея от ваканцията им. Много се натъжих и започвам да се отчайвам. Чакам го от цели 6 години. Не искам да се отричам от всичко, което сме преживели заедно в това време, но все си мисля, че ако наистина ме обичаше, щеше много отдавна да е намерил начин да бъдем заедно без никакви оправдания.

Толкова искам да имаме хубава връзка и да бъдем щастливи, но се тревожа, че той ще продължи да ме измъчва. Чувствам се безпомощна...", А.

Вие как мислите? Има ли шанс за такава любов?

Четете още: 10 доказателства в телефона на мъжа ви, че е кръшкач