Изповедта на една любовница: Сърцето ми се къса, когато го виждам щастлив с жена му

02 ноември 2022 | 16:15
26126
26
снимки: Unsplash
26

Кой каза, че да бъдеш любовница, третото колело, "другата" жена е лесно? Всъщност, това е роля, в която не много жени могат да бъдат. И не, тя невинаги е лошата. Тя е онази, която дава на семейния мъж онова, което той не получава вкъщи, но...нищо повече. В повечето случаи. Тя е онази, която тайничко храни надежди, че той ще осъзнае, че изпитва чувства към нея и че ще дръзне да остави семейството си, за да бъдат щастливи заедно. Днешната ни история ще ви накара да погледнете през нейните очи: 

"От 6 години се срещам с един мъж, когото обичам до лудост. Той е женен и аз съм в ролята на негова любовница през всичките тези години. Не мога да повярвам, че все още съм толкова влюбена в него. Винаги когато сме заедно, сякаш всичко друго изчезва и си прекарваме наистина вълшебно. Никой друг не ме е карал да се чувствам толкова специална, колкото той.

жена, мъж

От друга страна съм нещастна, защото аферата ни продължава твърде дълго, а аз искам повече от това. Преди 2 години той най-накрая ми обеща, че ще се разведе и ще бъдем заедно, но от тогава до днес не е предприел никакви действия, имам чувството, че ме лъже. От една страна да бъдем заедно без да се крием ми се струва толкова близо и реално, но от друга, все изниква нещо, заради което той не може да напусне жена си и в крайна сметка нищо не се променя.

Наскоро двамата бяха заедно на почивка и въпреки че не спираше да ми пише и да ми се обажда във всеки възможен момент, постоянно се притеснявах, че са в близък контакт, че спят един до друг...

Бях изплашена, мислех че той ще забрави всички обещания, които ми е дал, включително и че тази почивка ще бъде последната му с нея. Но след като се прибраха, той ми каза, че жена му ще започне нов бизнес и ще се нуждае от неговата подкрепа и моментът отново не е подходящ за раздяла.

Сега  ме убеждава, че щом работата ѝ потръгне, ще я остави и ще бъде с мен. Вярвам му, но тази сутрин се събудих и първото, което видях във Фейсбук, бяха снимките, които беше споделил с нея от ваканцията им. Много се натъжих и започвам да се отчайвам. Чакам го от цели 6 години. Не искам да се отричам от всичко, което сме преживели заедно в това време, но все си мисля, че ако наистина ме обичаше, щеше много отдавна да е намерил начин да бъдем заедно без никакви оправдания. 

мъж, жена

Толкова искам да имаме хубава връзка и да бъдем щастливи, но се тревожа, че той ще продължи да ме измъчва. Чувствам се безпомощна...", А.

Вие как мислите? Има ли шанс за такава любов? 

Четете още: 10 доказателства в телефона на мъжа ви, че е кръшкач


Още по темата

Коментари

26 Чоли
  09 ноември 2022 | 18:08 отговор
 

Скъпо момиче,губиш най хубавите си години.Ако е имал сериозни намерения към теб,отдавна да е взел решение за нов живот.Протака ли бягай с 300 далеч от него и си търси щастието другаде.На него така му е добре.А на теб?Аз съм била в тази ситуация.Но решението той взе сам след половин година.Сега имаме 28г брак.Е за другите аз съм лошата,но за него съм най добрата и затова сме щастливи.Ако не се е решил до сега много се съмнявам,че ще го направи някога.А ти нямаш време за губене.Желая ти късмет.

 
25
  09 ноември 2022 | 14:47 отговор
 

Да продължа...Бягайте далеч от женени мъже!!!!Ще използвам думите на една потърпевша:Да,аз бях черешката на тортата.....но бях един отворен прозорец...а те се затварят при лошо време.И финал.Минали са 30г,а аз още го обичам.....(друг мъж не погледнах повече).

 
24
  09 ноември 2022 | 14:31 отговор
 

Беше преди 30 години.Не бях от хората които биха развалили семейство(вечно упрекват само жените,мъжете са ангели небесни).Бях разведена с 2деца...разочарована от всеки и всичко...невярваща в нищо и никого.Бях човек с много сериозен опит в живота....но се оказва,че има неща пред които човек е безсилен.Женен, 10 г.по-малък от мен.Три месеца съпротива....накрая просто не издържах.Нещо ни дърпаше един към друг като магнит.И като се завъртя колелото....огън и жупел,урагани и цунамита...Ако на моят опит,някой ми беше казал,че има такава любов...щях да му се изсмея...Бяхме създадени един за друг....тотално преливане е в едно цяло.Подобни варианти означават СТРАДАНИЕ...невъзможност.....и се започна: скандали,разправии...обиди....и той реши да се разведе(от него исках само едно...да го ОБИЧАМ)но аз не разреших...защото нито той ще стане баща на моите деца....нито някой друг на неговите.Защото мъж който е склонен да изневерява,като угасне огънят ...ще потърси друга да го запали.Е,не всеки мъж е султан да има жени за различните си потребности.Съвет към момичетата(не тези които са родени да бъдат метреси)Бягайте от

 
23 Х
  08 ноември 2022 | 13:53 отговор
 

Търси човека до себе си защото ще останеш сама. Сега ще ти е трудно,но един ден ще осъзнаеш че си постъпила правилно.

 
22
  08 ноември 2022 | 11:12 отговор
 

Мисля, че дори и да има някакви чувства към Вас, постепенно тази ситуация се е превърнала удобна за него. Така че, определете му срок, с конкретна дата до която той сам да реши, а след това и да не Ви допада резултатът, поне ще имате яснота и ще се чувствате свободна и колкото и да е болезнено за Вас - прилючвате с него, без лутане дали не сте избързала, дали не сте провалили някаква възможност и т. н.

 
21 Ghost
  06 ноември 2022 | 15:07 отговор
 

Като си патка, винаги ще си останеш сама с надеждите.....вземай мерки докато не си станала дърта мома със 100 котки или кучета.....

 
20
  06 ноември 2022 | 12:44 отговор
 

Вече станаха 24 години Той не остави жена си .Казва че ме обича-глупости,обича себе си.Жена му винаги ще е пред мен,знам го.А аз ще си умра стара и самотна Ако някоя иска да бъде като мен да пробва Накрая ще си взема куче,което да оповести че съм умряла

 
19
  06 ноември 2022 | 12:19 отговор
 

Празни надежди, женените мъже обичат жените си и никога, ма никога няма да ги оставят заради друга жена,иначе не биха се оженили за тях. Всичко, което ви обещават са празни приказки и лъжи. Момичета, не им вярвайте а бягайте докато е навреме !

 
 
08 ноември 2022 | 11:18

Не зная дали винаги толкова ги обичат или просто така им е удобно, а и разправии, скандали, раздяла с това, което до момента са изградили, а и с децата, за какво всъщност да си развалят рахата...

18
  06 ноември 2022 | 09:21 отговор
 

Голяма си глупачка,търси мъж разведен,вдовец ,а не да разбиваш нечие семейство,това са най долните жени за мен

 
 
07 ноември 2022 | 12:50

И защо жената да разбива семейството. Къде е мъжът в цялата тази история.

17 12345
  05 ноември 2022 | 21:57 отговор
 

Момиче, не си губи времето! НИКОГА Не няма да си номер едно! Повярвай ми! Не питай старило - питай патило...8 години!

 

Добави Коментар

Най-четени