Автор
Теодор Муховски

Как да накарате съпруга ви да се върне, ако има друга до себе си

Когато двама души са женени и съпругът потърси щастието на друго място, не трябва да реагирате прекалено емоционално, въпреки, че това е една нормална реакция на всички жени.

Има си начини да го накарате да се завърне при вас, ако сте готова да му простите и го обичате твърде много.
Важното е да разберете кой е виновен, за да се случи това.

Според психолози, когато съпругът е решил да заживее с любовницата си, то половината вина носи жена му.
За да изневери един мъж, това е знак, че жената някъде е загубила контакта си със себе си. Тя твърде дълго е търпяла, потискала чувствата си, правила е компромиси. В един момент е възможно тя да се е концентрирала твърде много в семейните си проблеми.



Ако мъжът е извършил предателството в семейството, то вероятно жената също е имала някаква вина за това.

Как да реагирате, когато разберете, че мъжът ви е кръшнал с друга

На първо време, след като хванете мъжа си в лъжа, трябва да запазите самообладание. В никакъв случай не бива да се държите като по филмите - да вдигате шумен скандал, да насочвате остри предмети по него, да започвате да се тръшкате и плачете неутешимо, да го ругаете.
Със сигурност ще чувствате точно това, но е много важно да реагирате по-сдържано, което ще ви помогне да вземете правилното решение.

Щом мъжът на живота ви си е тръгнал от вас, накарайте го да направи избор, въпреки, че ще вие много трудно да стоите сдържана при тази стъпка. Важно е да овладеете собствените си емоции и чувства. Намерете някой близък човек, за когото знаете, че може да ви даде мъдър съвет. Ако нямате такъв, може да посетите психолог. Важно е да потърсите чуждо мнение, защото то ще е по-обективно и трезво от вашето, което в случая ще бъде твърде емоционално.

Третият поглед над вашия проблем ще ви накара да погледнете на себе си под друг ъгъл, така ще разберете истинският повод за напускането на половинката ви. От тук ще си направите извода дали има шанс да си върнете мъжа обратно и дали си заслужава.

В никакъв случай не си отмъщавайте, като му правите напук и си хванете друг мъж, към когото нямате чувства. При много жени подобно поведение е като защитна реакция, но от него те страдат още повече и болката им се засилва двойно.

Предприемете действия, които вие наистина искате, но не му правете напук, защото по този начин вие ще направите напук на себе си и собствените си принципи.

Негативизмът трябва да се изкорени, но това не бива да бъде само в посока на съпруга ви. Ако все пак решите, че този мъж ви е наранил достатъчно дълбоко и непоправимо, вие трябва да повярвате, че животът ви може да мине и без него и отново да бъдете щастлива.

След като преминете през всичко това, вие ще решите дали има смисъл да бъдете с този мъж или предпочитате да започнете на чисто.

Кога мъжът сам може да реши да се завърне при вас

Когато мъжът си тръгне от вас, той със сигурност продължава да се интересува от това какво правите и как се развивате. Спрете да се самосъжалявате, запазете своето достойнство, грижете се още повече за външния си вид.
Мъжът забелязва тези неща, те го разколебават и той все повече започва да съжалява за това, че си е тръгнал и тогава може да реши, че е време да ви даде втори шанс и да се върне при вас, за да започнете всичко отначало.

Четете още: Секспътеводител: Как правят любов в различните страни (18+)