Как да накарате съпруга ви да се върне, ако има друга до себе си

01 януари 2023 | 13:16
13206
3
Снимки: Unsplash, Pixabay
3

Когато двама души са женени и съпругът потърси щастието на друго място, не трябва да реагирате прекалено емоционално, въпреки, че това е една нормална реакция на всички жени.

Има си начини да го накарате да се завърне при вас, ако сте готова да му простите и го обичате твърде много.
Важното е да разберете кой е виновен, за да се случи това.

Според психолози, когато съпругът е решил да заживее с любовницата си, то половината вина носи жена му.
За да изневери един мъж, това е знак, че жената някъде е загубила контакта си със себе си. Тя твърде дълго е търпяла, потискала чувствата си, правила е компромиси. В един момент е възможно тя да се е концентрирала твърде много в семейните си проблеми.

раздяла

Ако мъжът е извършил предателството в семейството, то вероятно жената също е имала някаква вина за това.

Как да реагирате, когато разберете, че мъжът ви е кръшнал с друга

На първо време, след като хванете мъжа си в лъжа, трябва да запазите самообладание. В никакъв случай не бива да се държите като по филмите - да вдигате шумен скандал, да насочвате остри предмети по него, да започвате да се тръшкате и плачете неутешимо, да го ругаете.
Със сигурност ще чувствате точно това, но е много важно да реагирате по-сдържано, което ще ви помогне да вземете правилното решение.

Щом мъжът на живота ви си е тръгнал от вас, накарайте го да направи избор, въпреки, че ще вие много трудно да стоите сдържана при тази стъпка. Важно е да овладеете собствените си емоции и чувства. Намерете някой близък човек, за когото знаете, че може да ви даде мъдър съвет. Ако нямате такъв, може да посетите психолог. Важно е да потърсите чуждо мнение, защото то ще е по-обективно и трезво от вашето, което в случая ще бъде твърде емоционално.

Третият поглед над вашия проблем ще ви накара да погледнете на себе си под друг ъгъл, така ще разберете истинският повод за напускането на половинката ви. От тук ще си направите извода дали има шанс да си върнете мъжа обратно и дали си заслужава. В никакъв случай не си отмъщавайте, като му правите напук и си хванете друг мъж, към когото нямате чувства. При много жени подобно поведение е като защитна реакция, но от него те страдат още повече и болката им се засилва двойно.

раздяла

Предприемете действия, които вие наистина искате, но не му правете напук, защото по този начин вие ще направите напук на себе си и собствените си принципи.

Негативизмът трябва да се изкорени, но това не бива да бъде само в посока на съпруга ви. Ако все пак решите, че този мъж ви е наранил достатъчно дълбоко и непоправимо, вие трябва да повярвате, че животът ви може да мине и без него и отново да бъдете щастлива.

раздяла

След като преминете през всичко това, вие ще решите дали има смисъл да бъдете с този мъж или предпочитате да започнете на чисто.

Кога мъжът сам може да реши да се завърне при вас

Когато мъжът си тръгне от вас, той със сигурност продължава да се интересува от това какво правите и как се развивате. Спрете да се самосъжалявате, запазете своето достойнство, грижете се още повече за външния си вид.
Мъжът забелязва тези неща, те го разколебават и той все повече започва да съжалява за това, че си е тръгнал и тогава може да реши, че е време да ви даде втори шанс и да се върне при вас, за да започнете всичко отначало.


Четете още: Секспътеводител: Как правят любов в различните страни (18+)

Още по темата

Коментари

3 Антония
  03 януари 2023 | 19:12 отговор
 

И, разбира се, статията е писана от мъж. Ама НИКАК не съм изненадана. Мъжете са достатъчно първосигнални (да не кажа друга дума) животни, които при всяка дребна несгода да търсят утеха и признание в първата малоумница, която няма понятие от семеен живот. Мъжете НЕ говорят какво ги тревожи, какво у жените им не им допада или биха искали да направят по друг начин. Те си избират лесния начин - някъде навън, някъде другаде. Много пъти жените нямат НИКАКВА вина за изневярата - на него просто му е скучно, появило се е детенце и вие вече не сте слугиня на повикване 24/7 и прочие "световни" несгоди. Оставете го, не го търсете, не му вдигайте, не му отговаряйте, пускайте двусмислени послания относно собствения си статус, той много бързо ще разбере, че любовниците не си падат по слугинска работа и угаждане на средностатистически тип. Сами си преценете обаче дали си заслужава да го приберете обратно...

 
2
  02 януари 2023 | 08:25 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 2500 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1 Дон Жуан от Каспичан
  01 януари 2023 | 19:37 отговор
 

Пълни глупости.За какво ви е да прибирате боклука обратно в къщи.Напротив,възползвайте се от възможността за ново начало.Анджелина Джоли "преживя" Брат Пит,така че и вие ще "преживеете" вашият нерендосан чвор от Мало Бучино,например.

 

Добави Коментар

Най-четени