Правило номер едно при романтичните срещи – сексът преди вечерята! Ами, така де. Правили ли сте любов на пълен стомах? Ако сте, значи знаете колко може да бъде трудна тази задача. Знаете, че ви предстоят прекрасни мигове, с човека който ви привлича, ама стомахът ви изобщо не разрешава да им се насладите и да се отпуснете достатъчно. Да не говорим, ако организмът ви реагира изненадващо неприятно на някое от онези гастрономични удоволствия, които сте си доставили преди час. А как се прави секс с подут корем? Трудно. Но в случай, че сте твърдо решени вечерта ви да премине като по филмите – първо хапване, после страсти в леглото, следващите няколко идеи могат да ви бъдат полезни.



1.И двамата легнали по гръб

Защо пък не? Най-удобната поза, когато коремът ви е препълнен. Освен това изглежда така, сякаш и двамата гледате звездите, само че с едно палаво движение на ръката. Просто се настанете удобно, отворете краката си и стимулирайте партньора си с ръка, докато той прави същото за вас. Може да направите играта още по-забавна, като включите и вибратор.

2.На лъжичка

Любима поза, която също помага при препълнен стомах и огромно желание за секс. Не свивайте корема си твърде много и бъдете нежни. Отново можете да използвате вибратор за стимулация на клитора.

3.Седнала на плота

Кой каза, че изобщо трябва да напускате кухнята? Особено, ако до този момент сте хапвали добре и нямате сили да отидете до спалнята. Просто партньорът ви ви грабва и ви поставя на плота, докато вие сте обвили крака около него.

4.Един срещу друг

И двамата трябва да сте легнали на една страна с лице един към друг. Можете да обвиете краката си, но е добре коремите ви да са на дистанция, за да си отпочинете от вечерята. В това време стимулирайте половинката си с ръка. За да разгорещите ситуацията може да използвате и лубрикант. Така възбудата ви ще ви накара да забравите за пълния корем и вероятно ще се отдадете на страстен секс.

Четете още: Как работи сексуалното желание при жените