Как да превърнете карантината в най-романтичното преживяване в живота си?

Дами и господа, призоваваме ви да не приемате карантината като затвор или посегателство над човешките ви права. Приемете я като най-доброто, което можете да сторите за себе си и близките си и като най-добрия шанс да изживеете невероятни романтични мигове с половинката си. Ето няколко симпатични идеи, с които ще внесете свежест в еднообразното всекидневие:

Зарежете телефоните и социалните мрежи поне за 1 час

Защо не си създадете такова правило, докато сте изолирани? Просто всеки ден в рамките на 1 час да оставяте телефоните и лаптопите настрани и просто да си седите или полежите един до друг. Вярваме, че имате какво да си кажете или какво да правите. За да сте сигурни, че технологиите няма да ви разсеят, изключете интернета вкъщи.



Направете си домашен пикник

Кой каза, че трябва да се храните само на масата в кухнята или хола? Всъщност, пикникът може да се осъществи, в която стая решите. Единственото, което се изисква, е да постелете одеяло и да напълните кошница с вкусотии, а сега имате много от тях. Нали се презапасихме вече? За още по-романтично настроение, можете да си направите пикник и на балкона, ако времето позволява.

Експериментирайте в кухнята

Не влизайте по единично в кухнята. Хванете любимия за ръка и го заведете пред печката, където да си приготвите нещо по-интересно от ястията, които хапвате по принцип. Отворете някоя кулинарна книга или просто развихрете въображението си. Сгответе нещо, за което по принцип нямате време. Не превръщайте едно от малкото домашно забавления, готвенето, в досадно задължение. Просто приготвяйте храната заедно, ще се забавлявате много повече.



Правете упражнения заедно

С един удар – два заека. А защо не и три? Когато сте затворени вкъщи, е много важно да не се обездвижвате. Също така е важно да не развалите формата си, а упражненията ще ви помогнат и за двете. Ако ги правите заедно с любимия си човек, ще направите нещо хубаво и за връзката си, защото ще се забавлявате заедно.

Планирайте нещо специално

Няма нищо по-хубаво в любовта от плановете за бъдещето. Така ще заздравите връзката си и ще мислите за хубавите дни, които ви предстоят, след като кризата отмине. Не изпадайте в дупка, обмислете всичко, което искате да ви се случи занапред. Направете си план за бъдещето, най-добре го разпишете подробно и си поставете общи цели, които да следвате.

Четете заедно

Четенето е най-уютното занимание, на което можете да се отдадете вкъщи. Направете го заедно и споделяйте какви са впечатленията ви от произведението, на което сте се спрели в момента. Тези разговори ще ви обогатят и ще запълнят времето ви пълноценно.



Променете интериора

Защо не разместите мебелите в спалнята? Или в хола? Точно сега имате нужда от промяна в интериора повече от всякога. Обмислете възможността с половинката и действайте!

Четете още: 3 въпроса, които ще определят дали връзката ви има бъдеще