Автор
Ива Петрова

Как да разберете на първа среща, че мъжът иска от вас само секс – 9 неочевидни знака

Има няколко издайнически признака, които ще ви подскажат с какъв мъж си имате работа насреща - дали е искрен в чувствата и намеренията си към вас, или е воден само и единствено от користната цел да ви вкара в леглото си.

Жената не решава нищо

Ако мъжът държи той да избере часа и деня на срещата, това е сигурен знак, че още от самото начало се стреми да заема водещата позиция във връзката. Внимавайте, може да си имате работа с човек, който държи да властва. Щом вие трябва да се водите и съобразявате с неговите планове, имайте си едно наум – срещу вас може да стои човек, който обича да командва и да поставя личните си желания и удобство пред тези на половинката си.

Емоционален манипулатор

Дори не се колебайте, този тип със сигурност ще закъснее и ще ви накара да се тревожите и няма да отговаря на обаждания и съобщения. След това той така ще започне да ви се извинява и да се разкайва толкова искрено, че дори и каменен идол от Великденския остров би се трогнат. След такъв трус вие ставате лесна плячка. Тази техника се нарича студено-горещо.

Предизвикване на ревност

Телефонът му позвънява, но той не вдига телефона, идва съобщение и той оставя телефона настрана с кисел поглед, след което небрежно споменава, че това е обсебващата му бивша. В същото време той ще се бие в гърдите и ще ви уверява, че не е виновен за нищо, но тя просто не иска да разбере, че всичко е свършило. По този вие неусетно се оказвате поканена в битката за мъжкия и желанието ви да покажете коя от двете е по-добрата вече е събудено.

Деликатна молба за помощ

Този тип ще ви поиска деликатно помощта ви, поставяйки се в безизходно положение. Целта му е да предизвика у вас състрадание и желание да помогнете. Класическа и подла тактика е да се заиграваш с желанието на някого да се почувства необходим. Веднъж задействана – и вие сте в мрежата му.

Адреналинова среща

Професионален съблазнител, който си пада по силните усещания. Такъв тип със сигурност, вместо на ресторант, ще ви покани на влакче на ужасите в увеселителен парк или на мотописта, за да почувствате прилив на адреналин. Разбира се, след това всички останали мъже ще изглеждат скучни в очите ви и виес готовност ще се хвърлите в обятията му.

Благодарност

Този мъж ще ви благодари и за най-малкото нещо, което сте сторили, сякаш току-що сте го извели от горяща къща. След това ще ви е трудно да му откажете нещо, защото той вече ви е хванал на стръвта на положителните емоции. Лъжецът е толкова „искрено” щастлив, с толкова нежни и блестящи очи казва „благодаря”, че вие неусетно се озовавате на крилете на любовта.

Лавина от подаръци

Бягайте далеч от всеки, който започне да ви затрупва с подаръци и обещания. Веднага щом се окажете в обятията на този Казанова, той ще загуби интерес към вас и доменстрирането на безпрецедентна щедрост изведнъж ще приключи.

Демонстрация на финансово благополучие

Естествено, при демонстрацията на висок стандарт на живот такъв мъж ще си мисли, че ще предизвика у вас реакция от типа на: „Вземи ме, рицарю мой, изцяло съм твоя“. Ако в мечтите си вече сте свили уютно гнездо с него и сте се настанили във вилата му, забравете за това: той няма нужда от семейство, а чисто и просто – от секс.

Емпатия

Манипулаторът определено ще разкаже нещо много лично, за да подкупи със своята „искреност“. В сърцето ви ще се разлее приятна топлина, ще изпитате състрадание и неусетно ще констатирате, че започвате да се влюбвате. Бягайте! Това е просто маска, с която цели да предизвика у вас съчувствие и емпатия, и да ви вкара накрая в леглото.

Четете още: Истинска история: Най-добрият ми приятел ми сглоби кухнята и спа с жена ми