Автор
Ива Петрова

Как да целувате мъжа, за да се връща винаги при вас

Ако все още си мислите, че за мъжете целувките значат по-малко, отколкото за жените, то жестоко се лъжете. Трябва само да знаете къде точно да целунете любимия си, за да останете дълго в паметта му и да го накарате да се връща при вас отново и отново.

Според психолозите целувката е своеобразен сигнал, който издава чувствата ви и намеренията ви към партньора. С помощта на този коварен инструмент можете да омагьосате мъжа и да му предадете нужното послание за по-нататъшните ви действия. Щом веднъж усвоите техниките на целуване, сами ще се изненадате от реакцията на партньора си.

По устните

Устните и езикът на мъжа са не по-малко чувствителни от тези на жените, затова докосванията по тези части събуждат цял спектър от чувства. Целувката по устните изразява различна степен на влюбеност. Лека и нежна целувка – симпатия и доверие; дълга и страстна целувка – желание за секс. Мимолетната целувка по устата може да намекне на мъжа за нещо повече или да го дари с усещането, че е обичан и очакван.

По ушите

Ушите са една от най-силните ерогенни зони по мъжкото тяло. Целувката по ухото никога няма да остане незабелязана от мъжа и ще се запечата в паметта му, създавайки приятно впечатление за вас. Имайте предвид, че ухото е крайно чувствителен орган и правилното докосване може да предизвика възбуда и по-нататъшни решителни действия от страна на партньора, защото подобна целувка е явен намек за интимна близост. Ако сте готови за това, можете да прокарате език по ръба на ухото му. Лекото гризване пък може направо да го подлуди.

По челото

Много представители на силния пол са едни големи деца, нуждаещи се от женска грижа и подкрепа. Целувката по челото намеква именно за това – че вие сте готови да го закриляте, да споделяте с него топлината си, да му бъдете опора. Целувката по челото най-често се асоциира с родителска загриженост и именно затова може да примами мъжа към вас, когато той преживява труден момент или има нуждата да сподели нещо.

По носа

Целувката по носа на първо място изразява доверие и любов към партньора, дълбока привързаност към него. А докосването с носове е доста интимен процес, който наричат също „ескимоска целувка“.

Въздушна целувка

Тя ще е подходяща, ако още не познавате мъжа добре, но искате да проявите симпатията си към него и да привлечете вниманието му. Тази целувка се смята за невинен флирт и затова не ви обвързва по никакъв начин – тя е просто сигнал за по-нататъшни действия от страна на мъжа.

По бузата

Това е добър вариант, ако все още не сте сигурни доколко са силни чувствата ви към този мъж. Целувката по бузата може да означава за него както готовност от ваша страна да поддържате приятелски контакт, така и добро начало за нещо повече. Във всички случаи тази целувка ще го дари с топлина и ще покаже вашата признателност.

По гърба

Целувките по дължината на гръбнака ще доставят огромно удоволствие на мъжа и ще му помогнат да се отпусне до вас. Той ще запомни това усещане, а вие ще останете в паметта му като онези жена, с която му е било толкова хубаво.

В интимната зона

За никого не е тайна, че целувките по тази част от тялото предизвикват у мъжете възторг и силна възбуда. Вашият партньор ще оцени високо подобни ласки, а привързаността му към вас ще стане още по-силна. Ако обаче това не ви харесва, винаги можете да целунете любимия си по устата, за да му покажете своята любов и преданост.

Удобно е да разполагаш с инструкция и да знаеш как да целунеш мъжа, за да му покажеш чувствата си и да му доставиш удоволствие. Не забравяйте обаче, че всичко е строго индивидуално и че е по-добре да попитате партньора си какво харесва и какво усеща, вместо да създадете неловка ситуация и за двама ви.

Четете още: 6 грешки, с които разглезваме мъжете си