На този свят няма нищо по-сложно от любовта и най-вече от това да се доверим на човека до себе си. А историята познава много случаи на предателство и вероятно вие сте преживявали болката от изневярата също. Други пък години наред живеят с мисълта, че са открили човека за себе си и сляпо вярват в неговата преданост. Докато един ден не научат случайно истината, а именно, че те съвсем не са единствени в неговите очи.

Младата Сидни Кинч е от новите звезди на ТикТок, станали популярни заради лошия си опит в любовта. Тя сподели видео в платформата, на което разкрива как приятелят ѝ, с когото е от 4 години, се е "издал", че не ѝ е верен.

Това се е случило само с едно единствено селфи, което момчето ѝ е изпратило. И на пръв поглед на снимката не се вижда нищо подозрително, но когато се заглежда в отражението на слънчевите очила на приятеля си, Сидни вижда, че до него в колата има момиче, което е опънало краката си през прозореца.

Само два дни, след като Сидни споделя видеото в ТикТок то събира милиони гледания и много момичета се припознават в тази тъжна любовна история. Някои от тях разкриват, че са разпознали татуировките на приятеля си в стори на тяхна позната, други пък са получили селфи от любимия си и в отражението на огледалото са виждали, че са с друго момиче. Но някои любопитни потребители попитаха Сидни как тя е реагирала, като е осъзнала, че приятелят ѝ си има друга.

Тя отговаря, че незабавно е поискала обяснение от него, но той ѝ е споделил, че паниката е излишна и това е негова приятелка. Сидни обаче разбира цялата истина, а тя е, че приятелят ѝ ѝ изневерява от месец и това съвсем не е първото момиче, с което се вижда зад гърба ѝ.

Четете още: 10 причини той никога да не ви пише пръв, но винаги да отговаря