Как Машин Гън Кели отмъкна Меган Фокс изпод носа на съпруга ѝ Брайън Остин

Само преди година новината за пламналата страст между холивудската красавица Меган Фокс и рапъра Машин Гън Кели привлече вниманието на света. А фактът, че актрисата дори стигна до там да подаде молба за развод със съпруга си Брайън Остин, от когото има три деца, бе достатъчно доказателство, че между двамата наистина нещата вървят насериозно.

В токшоуто на Дрю Баримор музикантът разказа за това как точно е започнала любовната му история с Меган Фокс.


Всъщност искрата помежду им пламва през миналата година на снимачната площадка на филма Midnight in the Switchgrass, в който си партнират. Премиерата на криминалния трилър бе през юни тази година, но влюбените продължават да споделят интересни детайли около първите любовни трепети помежду им.

Пред Баримор Кели за първи път разкри, че се съгласил да участва във филма единствено заради Меган Фокс. Когато чул името ѝ, си казал: „Уау, това не е за изпускане. Искам да се запозная с нея на всяка цена“.

View post on Instagram
 


Мотивацията му да се снима, се засилила още повече, след като му съобщили, че в лентата ще има и интимни сцени със секси актрисата. А когато двамата се срещнали на снимачната площадка, химията помежду им се оказала толкова силна, че свършила останалото, споделя още изпълнителят.

Той дори имал предчувствие за Меган и за чувствата, които ще се разгорят между двамата. И действително шестото му чувство се оказало добре развито, тъй като не след дълго Фокс изпратила човек от екипа на продукцията, който поканил на обяд музиканта от името на актрисата в нейната каравана.

Когато двамата се срещнали, тя го попитала как се чувства, а той лаконично отговорил, че се усеща „изгубен“. На думите му тя отговорила: „Нека тогава да те намерим“. Именно тази фраза тотално пленила музиканта и той хлътнал до полуда в Меган Фокс.

View post on Instagram
 

Четете още: Колко са сладки: Вижте Меган Фокс и любимия ѝ на почивка сега в Гърция