Автор
Woman.bg

Какъв партньор е той? Формата на устните го издава!

Експертите, които се занимават с разчитане на характера по чертите на лицето, посочват, че устните са сред онези детайли от човешкото лице, които до голяма степен разкриват какъв човек имаме срещу себе си. Ако спечелихме вниманието ви и искате да разберете какви са душевността и характерът на мъжете в обкръжението ви, прочетете следващите редове:

Тънка горна устна и дебела долна устна

Тези мъже са свободолюбиви. Не обичат тясното пространство или някой да ги командва. Ето защо на такъв господин е нужно да осигурите комфорт и лично пространство и той ще е завинаги ваш. За сметка на това, че мразят ограниченията, те се отнасят с изключителен респект и уважение към половинката си.

Дъговидни половини на горната устна

Притежателите на тази форма устни също обичат не по-малко свободата и забавленията. Правят всичко за половинката си, но... са склонни към изневяра. Имат нужда от признание и от това да се чувстват харесвани и уважавани. Веселяци са и с голяма доза чувство за хумор.

Горна устна, наподобяваща криле на чайка

Това са романтици. Емоционални и раздаващи се във връзката. Държат на доверието и на верността на половинката си. Не обичат лъжите и лицемерните хора. За да просъществува една връзка дълго време, от значение за тях е честността и всеотдайността.

Големи сочни устни

Тези мъже обичат да бъдат обгрижвани. Не обичат да имат ръководната функция в една връзка. Нерешителни са и често пъти остават на половинката си сериозните задачи.

Горната и долна устна са тънки

По отношение на една връзка тези господа са доста плахи и несигурни. Ето защо обикновено те търсят партньор със силен дух и волеви характер. Предпочитат да се подчинят на всички капризи на половинката си. Обожават домашарската работа, любвеобилни и всеотдайни. Винаги се включват дейно при решаването на дадени проблеми.

Широка горна устна и тънка долна устна

Тези мъже не се страхуват от семейния живот. Дори напротив - търсят го. Те подбират внимателно половинката си и правят всичко по силите си, за да ѝ осигурят един спокоен и щастлив съвместен живот.

Четете още: Какъв любовен живот имаш според формата на устните?