Автор
Ива Петрова

Какво искат новите мъже: комплименти, да ги търсите и да се цупят

Времената се менят, а с тях и идеалите в любовта на мъжете и жените. Ако някога Тя е трябвало да се върти бременна около печката, а Той да ловува плячката за вечеря, днес нещата стоят много по-различно. В някои случаи ролите дори са напълно разменени. А какво точно иска съвременният мъж и въобще има ли той нуждата да бъде герой в нашите очи? Вижте за какво мечтае:

Жената да взима решения сама

Нека бъдем честни, бързото и категорично взимане на важни решения не е в кръвта на нежните дами. Не на всички. Много от нас се съветват с половинките си дълго време, преди да пристъпят към действие. Е, за някои мъже е истински афродизиак да решавате проблемите си със замах.



Да го заведе на вечеря

Прието е, че всеки себеуважаващ се джентълмен извежда любимата си на вечеря и то често. Няма нищо лошо в това, че жената очаква този жест от половинката си, но пък би било очарователно тя да поеме инициативата поне веднъж.

Да бъде инициативна в леглото

По това си приличат господата от старата школа и тези, които имат по-разчупен мироглед. За мъжа винаги е било възбуждащо една жена да бъде инициативна по отношение на секса.

Да му прави повече комплименти

Ясно е, че всеки мъж, който си тежи на мястото, трябва да обсипва дамата си с комплименти. Това обаче не означава, че тя не може да му отвърне на любезността поне веднъж. Господата, особено съвременните, обичат да признавате постиженията им и да ги боготворите.



Да го търси

Сега не е модерно да си говорим по телефона, а да си пишем съобщения (и то със съкращения и повече емотикони) и сме приели, че комуникацията трябва да се започва от мъжа. Е, можете да забравите за това, ако искате да направите впечатление на модерното момче. Търсете го (но с мярка) и се любувайте на положителния резултат.

Да му дава възможността да не бъде в настроение



И той има право да е кисел, уморен, мълчалив... Да, не може да се похвали с месечен цикъл, който да кара хормоните му да бушуват, но пък със сигурност има фактори в офиса, които го изморяват и физически, и психически. Всички имаме лоши дни и правото да останем насаме със себе си в такива моменти, същото се отнася и за мъжете.

Да говорите открито

Ако искате нещо от него, просто му го кажете. Това може би трябва да е мотото на новите мъже.

Да го снимате

Живеем в ерата на снимките, а ние жените обожаваме да приемаме половинките си за фотографи. Просто им връчваме телефона с думите: „Снимай ме“, сменяме поне 5 пози и ги караме да ни щракнат поне 24 кадъра, за да се харесаме на 1-2. Излишно е да отбелязваме, че това е досадно упражнение за господата. По-важното е да се замислим дали и те не биха се почувствали приятно, ако сами изявим желание да ги снимаме. Просто защото оценяваме, че най-накрая са подбрали подходящи дрехи и изглеждат добре.

Четете още: Какво да правя: Мъжът ми би искал да пробва тройка...