Какво искат новите мъже: комплименти, да ги търсите и да се цупят

23 март 2020 | 10:10
19192
14
снимки: Unsplash
14

Времената се менят, а с тях и идеалите в любовта на мъжете и жените. Ако някога Тя е трябвало да се върти бременна около печката, а Той да ловува плячката за вечеря, днес нещата стоят много по-различно. В някои случаи ролите дори са напълно разменени. А какво точно иска съвременният мъж и въобще има ли той нуждата да бъде герой в нашите очи? Вижте за какво мечтае:

Жената да взима решения сама

Нека бъдем честни, бързото и категорично взимане на важни решения не е в кръвта на нежните дами. Не на всички. Много от нас се съветват с половинките си дълго време, преди да пристъпят към действие. Е, за някои мъже е истински афродизиак да решавате проблемите си със замах.Да го заведе на вечеря

Прието е, че всеки себеуважаващ се джентълмен извежда любимата си на вечеря и то често. Няма нищо лошо в това, че жената очаква този жест от половинката си, но пък би било очарователно тя да поеме инициативата поне веднъж.

Да бъде инициативна в леглото

По това си приличат господата от старата школа и тези, които имат по-разчупен мироглед. За мъжа винаги е било възбуждащо една жена да бъде инициативна по отношение на секса.

Да му прави повече комплименти

Ясно е, че всеки мъж, който си тежи на мястото, трябва да обсипва дамата си с комплименти. Това обаче не означава, че тя не може да му отвърне на любезността поне веднъж. Господата, особено съвременните, обичат да признавате постиженията им и да ги боготворите.Да го търси

Сега не е модерно да си говорим по телефона, а да си пишем съобщения (и то със съкращения и повече емотикони) и сме приели, че комуникацията трябва да се започва от мъжа. Е, можете да забравите за това, ако искате да направите впечатление на модерното момче. Търсете го (но с мярка) и се любувайте на положителния резултат.

Да му дава възможността да не бъде в настроениеИ той има право да е кисел, уморен, мълчалив... Да, не може да се похвали с месечен цикъл, който да кара хормоните му да бушуват, но пък със сигурност има фактори в офиса, които го изморяват и физически, и психически. Всички имаме лоши дни и правото да останем насаме със себе си в такива моменти, същото се отнася и за мъжете.Да говорите открито

Ако искате нещо от него, просто му го кажете. Това може би трябва да е мотото на новите мъже.

Да го снимате

Живеем в ерата на снимките, а ние жените обожаваме да приемаме половинките си за фотографи. Просто им връчваме телефона с думите: „Снимай ме“, сменяме поне 5 пози и ги караме да ни щракнат поне 24 кадъра, за да се харесаме на 1-2. Излишно е да отбелязваме, че това е досадно упражнение за господата. По-важното е да се замислим дали и те не биха се почувствали приятно, ако сами изявим желание да ги снимаме. Просто защото оценяваме, че най-накрая са подбрали подходящи дрехи и изглеждат добре.

Четете още: Какво да правя: Мъжът ми би искал да пробва тройка...

Коментари

14 Unnamed
  25 март 2020 | 21:27 отговор
 

А жените какви са? Айде спрете да гледате нещата само от своя гъз, спрете да сте такива егоистични и да не виждате по-далеч от носа си, и се погледнете вие на какво приличате първо, да не почна да обяснявам колко сте комплексирани наравно с някои от нашия пол...

 
13 име:
  23 март 2020 | 18:24 отговор
 

След подвизите на Нидерландския Валиумен изнасилвач в София се оказа, че българската жена харесва изнежени гейове и сладкодумни малоумници и мошеници като самата нея. Всички останали "не са мъже, а нищожества" по женската логика, подчинена на хормонални урагани.

 
12 ...
  23 март 2020 | 16:40 отговор
 

И да им плащаш вечерите ....и да си им майче.

 
 
Фройд
23 март 2020 | 17:17

Къде е това ма? Ако си се хванала с гейове, не реви, че няма кой да те ебе и да се държи мъжки, защото си искала разговори по женски.

 
..
09 юни 2020 | 23:47

ти сигурно си някой трътлест толуп

11 Фройд
  23 март 2020 | 16:03 отговор
 

Приказката за Пепеляшка е написана през 1697 г. , но важи с пълна сила за съвременната България. Масовата българска "императрица" мечтае Брад Пит да дойде в България, да и падне на колене за сватба, да я вози в скъпи автомобили и тя да живее в имението му, той да и отгледа децата, а тя да му кръшка и да се пече на плажове. Когато тази фантазия не се сбъдне, същата "императрица" минава 30-те, сбръчква се като стафида и откача напълно.

 
 
30 март 2020 | 20:55

а ако има по големи цици ... става бесен слон и не и дреме

10 Фройд
  23 март 2020 | 15:49 отговор
 

Зад такива злобни статии стоят грозни застаряващи кисели моми, които не могат да се погледнат в огледалото и всички мъже са им криви. Вече с лопата може да ринеш такива скочубри, които искат невъзможни неща от всеки мъж, те живеят в друга реалност.

 
 
...
23 март 2020 | 16:42

"Мъжете" живеете в друга реалност в която според вас ние трябва да се занимаваме с вас като сте егоистични,лигави,мърляви и мързеливи мамини синчета.

 
Фройд
23 март 2020 | 17:13

..., значи според теб е невъзможно жена да е мърлява, мързелива, егоистична и разглезена - мамина дъщеричка, а само мъжете? Да ти имам логиката в празната глава, че всички български жени сте съвършени и жертви. И старите феминистки разсъждават по такъв грешен начин и затова в Швеция се радват, че сомалийци ги изнасилват. Жената иска да бъде подчинена иначе озверява.

9 69
  10 март 2020 | 14:01 отговор
 

Брей бе то било пълно със доктори тука и ти дават точна диагноза и то без пари

 
8
  28 октомври 2019 | 00:07 отговор
 

Ролите се разменят. До 20-30 години, жените ще станат мъже, а мъжете жени.

 
7 име:
  19 октомври 2019 | 14:53 отговор
 

Слаба, много слаба статия. Бачкайте вие по 9 часа на ден и после нека мъжете и децата ви да ви обвиняват, че сте кисели и уморени.

 
 
kik
23 декември 2019 | 09:53

9 часа? Мацко ти да не се преумориш? Аз бачкам по 12-15.

 
име:
23 март 2020 | 15:30

Бачкай и по 20, ако искаш, щом не искаш да работиш интелектуален труд, а и не можеш.

6 Крум Усаински-Крупник
  31 юли 2019 | 19:45 отговор
 

Обичам миризмата на тор и вкуса на мъжки течности!!!Ура и Слава!!!

 
5 Jeni
  29 юли 2019 | 10:18 отговор
 

Prosto iskat da sa jeni

 
 
30 март 2020 | 20:58

не,жените просто искат само да получават,да правят търбух и да са им длъжни. Да се държат като прасета, а с тях да се държат като с принцеси

Добави Коментар

Най-четени