Какво означават звуците по време на секс и нужни ли са те

Всички сме чували, че звуците (разбирайте страстното пъшкане) по време на секс са гаранция, че се чувстваме прекрасно в този така интимен момент. И че с тяхна помощ можем да възбудим още повече партньора и да му вдъхнем ударна доза самочувствие. Е, това невинаги е така. Но какво не знаете за тях и нужни ли са ни те, когато не ни идва отвътре да го правим? Научете в следващите редове:

Съвсем естествено е да започнем да издаваме звуци, когато положението излезе извън контрол. Когато ни е извънредно хубаво и неволно го показваме чрез стенанията си. Често това се случва абсолютно неволно.

Сега. Много дами го правят дори и когато са в абсолютен контрол над тялото си, само за да погалят егото на партньора. Истината е обаче, че това винаги се усеща от другата страна и има обратен ефект. Разбира се, ако ви е хубаво и одобрявате това, което той прави за вас - издавайте звуци на одобрение, но не се увличайте. Няма нужда да бъдете като актрисите от филмите за възрастни. Друг много добър метод е просто да използвате думи, с които да споделите на партньора, че това, което прави, ви кара да се чувствате страхотно.

А в случай, че не можете да дешифрирате дали вашият човек издава звуци на удовлетворение, или на нещо по-различно, просто го попитайте как се чувства и дали му харесва това, което се случва. Но ако се срамувате, просто наблюдавайте езика на тялото му, той никога не лъже.

И, момичета, не забравяйте. Ако обичате да се наслаждавате на секса мълчаливо, в това няма нищо лошо. Но ако ви е много, много хубаво, не се срамувайте да го извикате на глас - това определено ще направи секса още по-страстен!

Четете още: Фолкдивата Мария опроверга слуховете за раздяла (Снимка)