Автор
Woman.bg

Какво привлича сексуално мъжете на подсъзнателно ниво

Няма жена, която да не иска да разбере кои са онези мънички детайли от женската външност, които привличат на подсъзнателно ниво мъжкото внимание като магнит и притежават мощната сила да накарат всеки мъж да се влюби в тяхната притежателка. Е, нека да видим:

Фигура тип "пясъчен часовник"

Това е най-женствената форма, която най-бързо може да събуди сексуалните страсти на мъжа. На подзъснателно ниво формата „пясъчен часовник“ загатва за плодовитост. Така че изобщо не се заблуждавайте, че мъжете предпочитат дъската пред красиво изваяните женски извивки. Този факт го потвърждават и резултатите от проучвания, които сочат, че вниманието на мъжете бива привлечено много повече от комбинацията тънка талия, широк ханш и добре оформени гърди за сметка на слабото и право тяло.

Правилни черти на лицето


Всички сме чували за т.нар. “златно сечение“ - ирационално число в математиката, с което се изразява отношението между отделните части, при които по-голямата се отнася към по-малката така, както цялото към по-голямата. Известно като числото Фи, то се е използвало като критерий, мерило за идеалната хармонична красота още от древни времена. Било е познато и на древните гърци, които са определяли чрез него съвършената комбинация между вътрешна и външна красота. Златното сечение е не само математическо понятие, но и символ на съвършенството в изкуството, науката и природните явления. E, не е случаен и фактът, че жените притежателки на симетрични черти на лицето са по-привлекателни в очите на мъжете. Освен това правилните черти на лицето говорят за добри гени – нещо, което всеки мъж търси на подсъзнателно ниво.

Дълга коса


Е, истината е, че мъжете си падат много повече по дами с дълги коси, отколкото по такива с изрязани гриви. Дългата коса придава на жената по-женствен и романтичен вид. Разпилените по женските рамене кичури събуждат в подсъзнанието на мъжа и силно жажда да ги докосне и да ги погали, както и страстно желание той самият да почувства върху тялото си тяхната мекота и милувка, уверяват психолозите.

Червен цвят

Според резултатите от проучване, в което на представители на силния пол били поднесени фотографии с жени с дрехи в червен цвят и такива, облечени в тоалети в други цветове, именно дамите в червено се оказали далеч по-привлекателни, бидейки оценени от мъжете като доста по-сексапилни от останалите. Явно червеното, независимо от избора на тоалет – е цветът, който влияе най-силно на сексуално ниво върху мъжете. Шанс за всяка дама да заложи повече именно на този шармантен и атрактивен цвят в гардероба си. Червеният цвят, заложен и като акцент от дамския аутфит или външност също се заиграва с мъжкото подсъзнание – например червило, чанта или обувки в червено е достатъчно, за да накарате всеки мъж да полудее по вас.

Големи очи

Големите женски очи са истинска притегателна магия за мъжете. Те са като омайници, които омагьосват всеки, чийто поглед е попаднал върху тях. Ако вашите очи не попадат в тази графа, не се безпокойте. С черен молив или очна линия върху външните крайчета на горния и долния клепач спокойно може да придадете по-дълбока изразителност на погледа си, както и да направите очите си да изглеждат по-красиви и големи.

Четете още: Toва подлудява мъжете!