Когато любовта не знае граници: 60-годишна американка се омъжи за 30-годишен африканец

21 октомври 2022 | 13:35
6816
5
Снимки: Instagram, Facebook
5

Когато двама души се обичат, няма сила, която да ги раздели. И това го доказва тази необичайна двойка, чиято любов се оказва по-силна от всякакви расови и възрастови предразсъдъци.

Преди няколко години 60-годишната пенсионирана полицейска служителка Дебора Бабу от американския град Сакраменто, Калифорния, заминава за Африка. Там сърцето ѝ бива пленено от представител на африканското племе масаи, който е наполовина по-млад от нея, пише The Mirror.


Американката се запознла с бъдещия си съпруг, 30-годишния Сайточи Бабу, докато пътувала из Танзания с дъщеря си. Срещнала го, докато двете се разхождали в Занзибар. Мъжът предложил на Дебора да купи сувенири. „Не носехме пари в нас, но попитах дали мога да направя снимка, защото никога не бях срещала масаи“, разказва жената пред Мирър. 


Сайточи се съгласил и помолил Дебора да му изпрати фотото. След като научил телефонния ѝ номер, той започнал да ѝ пише всеки ден. С течение на времето американката и Сайточи осъзнали, че ги свързват много общи неща и така приятелството помежду им преминало на друго ниво. Двамата се влюбили един в друг.Младежът последвал американката на следващата ѝ дестинация в страната. Между двамата се зародила силна връзка и когато дошло време Дебора да отпътува за Калифорния, Сайточи силно се разстроил.  


След като Дебора се върнала в родния си град, влюбените продължили да общуват и поддържат връзката си от разстояние. След известно време африканецът признал на любимата си, че иска да се ожени за нея.

„Мислех, че е луд. Но децата и семейството ми казаха, че не трябва да се тревожа за разликата във възрастта, тъй като съм сама от дълго време и заслужавам да бъда щастлива“, разказва Дебора пред изданието. 


Изпълнена с надежда, тя се завърнала при Сайточи и отговорила с „Да“ на предложението му за брак. 

Сватбената церемония според традициите на масаите се състояла през 2018 г., а през юли тази година двойката сключва официален брак. Днес Дебора носи името Наспай, дадено ѝ от семейството на съпруга ѝ, и живее в Танзания в семеен комплекс, наречен бома. „Сайточи е най-добрият и грижовен човек, когото някога съм срещала“, споделя Дебора пред медията. 

 

Четете още: 6 от най-необичайните семейни двойки по света - вярвате ли в чувствата им?

 


Още по темата

Коментари

5 Erika Casper
  09 ноември 2022 | 23:29 отговор
 

МОЯТА ИСТОРИЯ. Казвам се Ерика и имах развод със съпруга си, защото той ми изневеряваше, но все още го обичам толкова много, така че потърсих помощ и намерих д-р Огунделе след няколко лъжци в интернет. Д-р Огунделе направи заклинание за мен и в рамките на 24 часа съпругът ми се върна у дома и ме помоли за прошка, това е много мощно за всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже с д-р Огунделе в WhatsApp: +27638836445. Честен и силен човек.

 
4 Ира Маркова
  26 октомври 2022 | 14:58 отговор
 

На нея ѝ трябва млад тъпкач и само негер би се съгласил, а пък той иска зелена карта, любов е :)

 
3 Николай
  23 октомври 2022 | 04:45 отговор
 

След 10години, всичко ще свърши. Мариана, простаци сме, но Иван го каза в прав текст.

 
2 Мариана
  22 октомври 2022 | 08:52 отговор
 

Аз пък съм чувала,че българите са големи простаци!Ти току що го доказа!

 
1 Иван
  22 октомври 2022 | 08:18 отговор
 

Чувал съм хубави неща за негърските курове. Сигурно това е "тайната на любовта им". Пък и масаецът е намазал бяла путка. Гот, кво.

 

Добави Коментар

Най-четени