Когато се гордееш, че мъжът ти е спал със стотици жени

За двойните стандарти по отношение на половете и секса знаем отдавна. Светът винаги е приемал мъжете с много интимни контакти като плейбои, а жените, преспали с повече мъже, като непристойни мръсници. Колкото и да е честно и нелогично, вероятно ще си остане така. Но чували ли сте за жена, която се гордее, че мъжът ѝ е правил секс със стотици или дори може би хиляди жени? Защото авторката на сексуална рубрика, Клои Медели, е точно такъв случай.

View post on Instagram
 

Нейният любим, бившият ръгбист Джеймс Хаскел, е водел прекалено освободен начин на живот, преди да я срещне, а това не само не я притеснява, но и я кара да се чуства горда. Оказва се, че Клои е радостна от факта, че мъжът ѝ е имал безброй сексуални контакти, защото по този начин е натрупал достатъчно опит.

View post on Instagram
 

Дамата от своя страна разкрива, че не е имала толкова много физически контакти с различни мъже, тъй като винаги е била почитател на сериозните отношения. Каквито са тези между нея и Джеймс от няколко години насам. Той е имал само две сериозни връзки преди нея, докато тя е имала седем такива. За сметка на това стотици жени са минали през леглото на бившия ръгбист.

View post on Instagram
 

А вие как бихте реагирали, ако знаете, че вашият любим има толкова богат сексуален опит?

Четете още: Правихме страхотен секс, когато тя беше проститутка, но вече сме женени и всичко се срина