Правихме страхотен секс, когато тя беше проститутка, но вече сме женени и всичко се срина

Има и такива истории – всичко започва с единия страхотен секс, преминава през огънна любов и завършва с пълна скука. Тази обаче изглежда някак необичайна. Нека да се запознаем с нея:

Срещнах съпругата ми, когато тя работеше като ескорт, а станах неин клиент. Сексът с нея беше невероятен, аз се влюбих, но от известно време насам нещо куца. Всъщност, не сме правили секс от година.

Преди тя беше една изключително красива жена, която се справяше много добре с работата си. Знаеше как да ме накара да се почувствам специален. При това не само като любовник, но и като човек.

Тя дори ми споделяше много лични неща за себе си и за това колко е бил труден животът ѝ в последно време. Разказа ми за смъртта на баща си, както и за двама от най-добрите си приятели, които е загубила след катастрофа.



Аз съм на 31, тя е на 29. Три години ѝ бях клиент, плащах ѝ за секс, докато не решихме да дадем шанс на чувствата си един към друг. Станахме двойка, тя се отказа от работата си като проститутка, оженихме се и в началото бяхме много щастливи заедно.

Много я обичам, тя мен също, но истината е, че сексуалният ни живот е пълна катастрофа в последно време. Не получавам нищо повече от целувка по бузата, но и това е по-добре от нищо, нали? Ние сме хубава двойка и искаме да сме заедно, обаче ми е трудно да се справя с нейното нежелание за секс.



В момента тя изпада в много депресивни състояние и дори не желае да става от леглото преди обяд почти всеки ден. Също така заспива веднага след вечеря и не желае да бъдем интимни. Посъветвах я да отиде при психолог и да му сподели какво я мъчи, но тя заяви, че не желае и че може да се справи и сама.



Напълно разбирам, че в нея се е събрало напрежение, но не мога да приема мисълта, че двамата никога повече няма да правим секс. Все пак съм мъж, а тя продължава да ме възбужда всеки ден!“, Никола.

Мнението на експерт:

Оженил си се за красива жена, с която правите хубав секс, но не мисля, че я познаваш достатъчно добре. Хрумвало ли ти е да я попиташ защо изобщо е работила като проститутка?

Подозирам, че тази жена крие много болка, причинена от травмиращо събитие в живота ѝ. Преполагам, че има много повече от смъртта на баща ѝ и на най-добрите ѝ приятели. Тя е свикнала да разглежда секса като акт за продажба и споделяне. Използва го като оръжие, което да я предпазва и което да дава, вместо любов.

Четете още: Открих дневниците на съпруга ми, а в тях пишеше най-лошото