За раздяла между Криско и майката на двете му деца, Цвети, се говори още от края на миналата година. До момента двамата нито потвърждаваха, нито отричаха информацията, но от съдържанието в социалните им мрежи, особено от това в профилите на красивата бивша стюардеса, сякаш се подразбираше, че любовта им е приключила. От няколко дни обаче двойката прави опити да покаже, че раздяла не е имало и че отношенията им са все така прекрасни.

View post on Instagram
 

Но явно зад тези прояви стоят парите, защото фенове подозират, а и самият Криско загатна, че се опитват да изглеждат заедно заради рекламна кампания на клиника за естетична медицина, в която участват. Рапърът сподели снимка по-рано днес, на която позира заедно с Цвети на фона на голямо сърце. Като описание към кадъра той е написал "Слуховете ни разделят", но и че клиниката ги събира.

По всичко личи, че този любовен порив, който двамата се опитват да пресъздадат, е изцяло плод на ангажимента, който са поели за реклама. И все пак, не става ясно дали помежду им наистина е настъпила окончателна раздяла.

View post on Instagram
 

Четете още: Връзките на работното място всъщност са добра идея?