Леле, колко са влюбени: Джей Ло и Бен Афлек се целуват през маските пред фотографите

Звездните влюбени Джей Ло и Бен Афлек сякаш се обичат все повече с всеки изминал ден. И ако само допреди няколко седмици те криеха връзката си от света, то днес не свалят очи и ръце един от друг пред стотиците обективи.

През уикенда двойката, известна още като Бенифър, се появи на филмовия фестивал във Венеция, а снощи актьорът и певицата минаха за втори път заедно по червения килим, откакто са заедно отново. За изявата си на събитието "Мет Гала" отново бяха заложили на тоалети в класически цветове, като Бен беше облечен в изискан черен костюм, а Джей Ло буквално излъчваше сексапил в забележителна, дълга рокля, която разбира се, имаше доста щедро деколте и цепка, която стигаше до горната често на бедрото. Напълно разбираме стила на Дженифър - много малко жени на нейната възраст могат да се похвалят с толкова страхотно тяло. А ние просто имаме нужда да го виждаме и да черпим вдъхновение.

View post on Instagram
 

Джен и Бен не пропуснаха да спазят мерките за сигурност, като бяха сложили предпазни маски на лицата си. Те обаче съвсем не им попречиха да демонстрират взаимната си любов и дори се целунаха страстно през тях. И ако не вярвате, трябва да видите тези снимки:

View post on Instagram
 

Този фотос е истинското доказателство за думите "Старата любов ръжда не хваща". Тук е моментът и да ви споделим най-вълнуващата новина покрай двойката, а именно че Бенифър вече ще живеят заедно.

Актьорът и певицата са избрали да се преместят в Тексас, където Афлек вече участва в снимките на най-новия филм Hypnotic, а Джей Ло не желае да прекара и ден без любимия си. Ето защо двойката е взела решение да заживее временно в Тексас, където вече са наели тузарски апартамент.

Четете още: Дано да не разберете! И все пак - ето какво се случва с тялото без секс