Автор
Woman.bg

Лицето разкрива любовния нрав на партньора ви

Ако искате да узнаете какъв е той в любовта, достатъчно е да погледнете лицето му. Базирайки се на древна китайска философия, сексологът Трейси Кокс извежда теория, според която в чертите на лицето е закодирано всичко, свързано с човека насреща ни, в това число и неговия любовен и сексуален нрав.

Така че, за да разберете доколко верен и всеотдаен е партньорът ви в любовта и доколко егоистичен и сдържан е той в отношението си към вас, е нужно само да обърнете по-голямо внимание на следните детайли от лицето му:

Очи

Ако цветът на очите му е тъмен, пред вас стои страстен, нежен, топъл и отговорен мъж. Същото обаче не важи за синеоките и зеленооки красавци. Обикновено те са "развей прах" по отношение на любовта и трудно се задържат дълго време на едно място. Обичат кратките авантюри и честите изневери.

Вежди

Гъстите вежди са признак за чувственост, но и за склонност към изневяра. Мъжете с големи и гъсти вежди обичат секса, което ги прави и лесно податливи към залитането в чужди легла. Редките и къси вежди пък издават верен и всеотдаен партньор, с готовност за саможертва в името на любовта. Мъжете с такива вежди са и по-скромни в желанието си за секс.

Устни

Големи и сочни устни са израз на дълбока чувственост и желание за секс. Техните притежатели обаче са лишени от достатъчно фантазия и находчивост в леглото. Ако горната устна е тънка, а долната - плътна, срещу вас стои силно изразена хедонистична личност. Ако долната устна пък е тънка, вероятно става въпрос за студен и сдържан партньор. Интерес представляват тънките устни и отгоре, и отдолу - това са страстни авантюристи, смели експериментатори и притежатели на особено сексуално въображение.

Нос

Малкият нос означава сексуална скромност. Заобленият надолу нос пък издава за дълбока чувственост и страст. Хората с прав нос обикновено са страстни и верни, а тези с крив - романтични и забавни.

Уши

Хората с малки ушни миди са отворени и отдадени на любимата си, те се раздават на макс и обичат да доставят наслада на партньора си повече отколкото да изискват такава. Тези пък с по-големи или щръкнали уши са чувствени и страстни любовници, които лесно биха потърсили утеха и в чужди обятия.

Четете още: Как да (не) кажеш на своя приятелка, че партньорът й изневерява