Любовното писмо е на път да изчезне

08 февруари 2012 | 15:22
12735
3
3

Любовното писмо - романтичен жест с хилядолетна традиция, е на път да изчезне, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на проучване, направено във Великобритания сред 1000 души.

Причината е, че съвременните мъже не са склонни да изразяват чувствата си на хартия.

Данните от допитването показват, че 38 процента от представителите на силния пол никога не са писали любовно писмо. Дванадесет процента от мъжете дори признават, че никога не демонстрират чувствата към партньорките си.

  

Една четвърт от анкетираните британци споделят, че са романтични само при определени поводи или просто защото усещат, че трябва да се проявят като такива.

Над 20 процента от участвалите в анкетата дами определят получаването на любовно писмо като най-романтичното свидетелство за чувствата на партньора. Следват изпращането на букет, приготвянето на ястие, посвещаването на стих или песен.

Още по темата

Коментари

3 The Girl
  09 август 2013 | 15:49 отговор
 

Към qwerty. Въпреки че любовният ми живот принципно "страда" от липса на романтика, до момента съм получавала любовни писма от двама... Но като се замисля от седемнадесетата си година насам - нищо такова... :D

 
2 To Qwerty
  09 февруари 2012 | 01:23 отговор
 

Qwerty, take a chill pill..

 
1 qwerty
  08 февруари 2012 | 23:53 отговор
 

Като знаем качеството и бързината на пощенските услуги.За какви писма говорите.А мислили ли сте за качеството на днешното образование .А количествата алкохол изпивани по барове и кръчми .В такива купони по-лесно ще ти е да изчукаш мацката отколкото да я разпитваш как се казва.И само ако е някакъв феномен и искаш да повториш може да и вземеш телефона .Каква любов ,какви писма ???

 

Добави Коментар

Най-четени