Автор
Теодор Муховски

Майка ми ме настрои против съпруга ми и ни раздели завинаги

Майка ми успя да съсипе живота ми не само на мен, но и на моя съпруг. Не можах да разбера защо искаше да съм нещастна, все пак бях нейна дъщеря.

Време е да ви разкажа моята история.

Съпругът ми се казва Красимир. С него се оженихме преди 5 години, а сме заедно от 7. Роди ни се малък син и бяхме на седмото небе от радост. През всичките години бракът ни беше стабилен, живеехме в хармония и разбирателство. Но нашата любов постепенно започна да се разпада. При това заради някакви глупави битовизми. Покрай грижите за детето и работата ни започна да не ни достига време да сме заедно. Започнахме да се отчуждаваме. Не помня откога не бяхме правили секс. Отношенията ни определено не бяха хармонични и любовни, както преди време. Започна да се усеща напрежение, за което не смеехме да говорим помежду си.
Моята майка усети нещата и вместо да ми вдъхне кураж, реши да ме настрои още повече срещу съпруга ми.

Звънеше ми тайно по телефона с думите, че е сигурна, че Краси си има друга и ми изневерява. Мама твърдеше, че той пръска парите си по нея, започнал е да пие и не обича нито мен, нито собственото ни дете. Няколко пъти успешно я игнорирах, но тя не се отказваше и продължаваше да нахалства. Стигна дотам, че ме посъветва да напусна мъжа си. Доста нагло от нейна страна, защото преди години самата тя беше изневерила на татко и в момента живееше с поредния си нов любовник.



Един ден майка ме покани на гости у тях под предлог малко да ме отмени и да се грижи за детето. Уж искаше да си почина и разтоваря. На въпроса дали да дойда заедно със съпруга ми, тя категорично отказа. Това ѝ беше условието.

Дойде и този ден. Тя знаеше, че Красимир ще ходи в командировка и веднага ме покани у дома, заедно със сина ми.
Когато пристигнахме се оказа, че настоящият ѝ приятел има някакъв празник и масата беше богато отрупана с ядене и пиене. Надойдоха и други гости, а аз бях настанена до синът на нейният любовник - Орлин. Момчето се оказа добронамерено и добре възпитано, затова аз се отпуснах, а майка ми постоянно наливаше алкохол в чашата ми. Постепенно съзнанието ми започна да се замъглява, явно се бях отпуснала твърде много. Осъзнах, че вече съм изпила доста алкохол, но нямаше връщане назад. След това цялата вечер ми се загуби.

На другата сутрин щом отворих очи останах смаяна - до мен сладко си спеше въпросният Орлин. Главата ме болеше, а и нямах никакви спомени какво се е случило. Не знаех дали този човек просто си е легнал до мен или сме правили нещо. Почувствах се ужасно!
Но най-лошото е, че майка ми ни беше снимала, докато спим и беше пратила снимката на съпруга ми. Освен това му беше казала, че го напускам, защото съм срещнала по-млад и хубав мъж от него.



Когато Красимир се върна от командировката, аз направих дори невъзможното, за да го убедя, че всичко това е долна лъжа. Но той не искаше да повярва и да ми прости пиянската постъпка. Аз осъзнах, че майка ми е мислила този коварен план дни наред и е успяла да ме преметне и да го изпълни.
В крайна сметка ние се разделихме.



След време се разбра, че във въпросната нощ между мен и Орлин не се е случило нищо. Но вече беше твърде късно да се върна към човека, когото обичах.
След случката прекъснах взаимоотношенията с майка си. Така загубих двама души, които обичах.

В момента живея сама с детето си. Никога няма да простя на мама това предателство и раната, която остави в душата ми. Тя съсипа брака и любовта ми.
Днес отново звъня на бившия си съпруг и го моля за още един шанс. Но той не ми прощава, а аз осъзнавам, че неговото доверие вече е загубено безвъзвратно.

Четете още: Изневерих на перфектния ми мъж, а сега съм бременна от напълно непознат