68-годишният актьор говори за връзката си с Катрин Зита-Джоунс на 65-та церемония по раздаването на наградите „Emmy” в неделя вечер в Лос Анджелис и потвърди, че двамата са си дали почивка, но искат да изгладят различията си.

Четете още: Коя е най-добре облечената звезда на наградите Emmy?

"Катрин е страхотна. Тя се справя прекрасно, говорих с нея днес и току-що получих прекрасно писмо от нея. Много се надявам, че ще се справим с този проблем", заяви Дъглас пред американския водещ Били Буш.

"Както казах, просто си дадохме почивка, понякога това трябва да се прави", допълни той.



Майкъл, който има две деца от уелската красавица, спечели награда Еми за най-добър актьор в главна роля в минисериал или филм за лентата "Зад свещника". Той благодари на съпругата си в благодарствената си реч и отдаде почит на най-големия си син Камерън от първия си брак, който в момента е в затвора заради наркотици.

"Искам да благодаря на съпругата си Катрин за нейната подкрепа, на децата ми Дилън и Карис и на най-големия ми син Камерън и се надявам, че ще ми позволят да го видя скоро", заяви актьорът. Дъглас и Зита-Джоунс не са снимани заедно, откакто обявиха раздялата си през август.



Източник: БГНЕС