Размерът имал значение? Да, ама не!

Около малкия пенис се вихрят какви ли не митове, най-разпространеният от които е, че той не е способен да задоволи жената, така както своя по-надарен събрат. Подобно пренебрежително отношение към ощетения откъм размери мъжки атрибут обаче, е колкото несправедливо, толкова и... пълна заблуда.

Смята се, че големите пениси при възбуда достигат до 20-22 см. Олеле. Средностатистическият размер на пениса, когато е в ерекция, варира между 14 и 16 см. В категория „малък“ пък попадат онези членове, които в развълнувано състояние достигат размер не по-голям от 11,9 см. Дължината на мъжкото достойнство обаче далеч не означава по-добър и задоволителен секс.

Ето и най-разпространените заблуди около качествата на малкия пенис и истините, които притежателите им биха искали да знаете:

Четете още: Предсмъртните снимки на звездите

Сексът е лош – абсолютно невярно


Истината е, че сексуалните проблеми при един мъж с малък пенис могат да се дължат преди всичко на начина, по който жената реагира, когато го види, както и от наложилия се стереотип, удрящ по неговото мъжко самочувствие. Истината е, че ако една дама е широкоскроена, тя ще намери начин да предразположи и възбуди до такава степен мъжа, че той от своя страна да й се отплати с най-доброто, на което е способен, като я дари с неземно удоволствие.

Не функционира нормално – пълни глупости


Това, че е с няколко сантиметра по-малък от средния размер, не означава, че е „повреден“. Той получава и чувства всички удоволствия, които изпитва всеки друг притежател на нормален размер пенис – ерекция, еякулация и т.н.

Удължаването си струва – не, не си струва

Въпреки огромния куп лекари и процедури, които обещават да увеличат мъжкото ви достойнство с няколко сантиметра и да ви направят същински "секс звяр" в очите на нежните половинки, никоя от тях не е лишена от недостатъци. Първо, болезнено е. Второ, скъпо е, и не на последно място, рискът от получаване на нарушения на функциите му не е никак малък. И не на последно място – удължаването не води до подобряване на половия живот.

Четете още:
Пет фрази, които показват, че е време за раздяла

Не може да задоволи жената – по-нелепо твърдение от това няма

Не си мислете, че като му е малък, не може да ви изстреля в космоса на удоволствието. Малкият пенис компенсира с други умения. Благодарение на комплексите си от по-малкия размер мъжете са развили и овладели до съвършенство разни трикове в любовната игра. Сред тях са оралните ласки, с които боравят като същински виртуози. Същото се отнася и за пръстите им, които ви гарантират по няколко оргазма още преди самото проникване.

Няма начин да проникне по-дълбоко – абсолютен мит


Има няколко секс пози, които ще помогнат на жените да достигнат оргазъм по време на интимен акт с мъж с по-малък член. Пози като „задна прашка“ и „лъжичка“ създават усещане за по-дълбоко проникване и пълнота. Малкият пенис е перфектният избор и... за анален секс.

Четете още: Трите най-опасни секс пози за мъжете