Автор
Ива Петрова

Мариан Вълев изоставил Снежана Макавеева заради секс чатове

Мариан Вълев бил лудо влюбен в колежката си - актрисата Снежана Макавеева. Всъщност тя била голямата любов, твърдят източници пред "Галерия".

Искрата на любовта между двамата пламва на снимачната площадка на „Под прикритие“. Снежана е с цели 22 години по-млада от Куката, но независимо от огромната разлика във възрастта актьрите се оставят на страстта си един към друг.

View post on Instagram
 

Любовта им е бурна, съпътствана от раздели и събирания, а драматизмът в отношенията им е резултат от противоречивите характери на двамата темпераментни актьори.

Краят на връзката им идва преди 10 години. Първоначално Вълев прощава на любимата си слухове за афера със собственик на заведение. Когато обаче Куката попада на няколко секс чата на Снежана с други мъже, побеснява и той дърпа чертата.

Името на Макавеева често бива замесено в грандиозни скандали, свързат я със слухове за връзка с жени, с истории с алкохол и наркотици. Това, разбира се, не може да се потвърди, но пикантните истории се разнасят от уста на уста, пише "Галерия".

Актрисата има и криминално минало, припомнят от изданието. В Милано се напива с компанията си и започва да вилнее из центъра на града. Арестуват я, а Снежана се сдобива с тройна присъда по бързата процедура - за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелство. Затворът ѝ се разминава, защото била непълнолетна и била депортирана в България.

Една от причините да се запише в тазгодишния сезон на "Сървайвър" била идеята ѝ да се популяризира, тъй като смята, че е забравена от кинаджиите. Във формата тя играе коалиция с кулинарното гуру Божана Кацарова, не е много на "Ти" с ММА боеца Георги Валентинов и футболиста Благой Георгиев. Според медията тя е звездата, която е взела най-ниския хонорар за участието си в риалитито.

View post on Instagram
 

Четете още: Изгонената от 'Ергенът' Кристина: Евгени да каже защо си тръгнах. Ако има смелост