Автор
Ива Петрова

Изгонената от 'Ергенът' Кристина: Евгени да каже защо си тръгнах. Ако има смелост

Хубавата Кристина е третата дама, на която Ергенът Евгени не даде розата. Именно тя бе и жената, която пианистът избра за романтична разходка, за да я опознае.

Явно обаче между двамата липсваше химия, което пролича и по време на срещата, вследствие на което младата юристка бе отписана от шоуто.

View post on Instagram
 


Въпреки вълнуващото морско пътешествие с яхта, на което Ергенът заведе избраницата си, за да ѝ покаже едни от най-красивите кътчета на Средиземноморието, срещата между двамата не мина според очакванията на музиканта.

Кристина намираше кусури в много от изненадите, за които Евгени се бе погрижил, а това определено не му се понрави.

Първо, оказа се, че тя не може да яде глутен и подготвената маса остана почти недокосната. Кристина го смъмри и за студената морска вода в джакузито на яхтата, въпреки че малко преди това се бе гмуркала в морето на подобна температура.



Забележките ѝ огорчиха Евгени и той обяснимо взе решението да се сбогува с нея вечерта.

Веднага след края на епизода вчера пък, Кристина изненадващо написа в Инстаграм: "Много съм щастлива, че си тръгнах. А относно напускането ми нека Евгени да разкаже, ако има смелост.“

Думите ѝ предизвикаха съмнение, че зад изгонването на Кристина от шоуто не стоят само нейните мрънкания, но и вероятна конфликтна ситуация между двамата, която умишлено е избегната от камерите.

Бъдещата адвокатка бе подкрепена от почитателка, която изрази възмущението си, че Кристина не е получила думата, за да се сбогува с предаването.

Още много нейни фенове споделиха огорчението си, че фаворитката им е напуснала.

Четете още: Наистина ли? Вижте каква голяма промяна настъпи с Пам Велидис след "Ергенът"