Мариана Попова и Веселин Плачков заедно от 5 години: историята на една голяма любов

16 септември 2021 | 16:57
7595
4
Снимки: Facebook
4

Певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков навъртяха 5 години любов. Поводът изпълнителката на "Дъжд" отбеляза с романтичен кадър, на който тя и любимият ѝ са в романтична прегръдка. 

"Вече 5 години все така", пожела си Мариана, като добави три сърчица към думите си.


Двамата се срещат за първи път в Кърджали. Казват, че не било любов от пръв поглед, но запознанството им се случило в момент, в който сякаш и двамата имат нужда точно един от друг. 

По-късно в интервю за "Тази неделя" певицата споделя, че Веселин я е привлякъл с начина си на общуване с нея. "Това беше разковничето. Човекът, на когото да се опреш. Рамото, на което да се облегнеш. Да си кажеш какво ти тежи. Той беше насреща в този момент, както и аз за него", казва тогава Попова.

На въпрос за какво най-често се карат, Мариана не крие, че споровете между двамата най-много се въртят около кучето и дивана. Докато тя е абсолютно благоразположена спрямо домашния си любимец да се качва на дивана, Плачков отсича категорично "Не". По думите ѝ за актьора дисциплината на домашните любимци е от изключителна важност. 

Неведнъж и двамата, които са от артистичното семейство, споделят, че се учат непрекъснато един от друг. 

През юни влюбената двойка представи и общия си дует "В някой друг живот". Песента бе част от конкурсната програма на Националния конкурс за песен „Бургас и морето“. Всъщност посланието на Мариана по повод пет години съвместен живот, идва като потвърждение, че двамата са заедно и че никога не са се разделяли напук на слуховете, които медиите в последно време упорито се опитват да тиражират. Двамата са нераздели от вече пет години. 

В семейството си имат три деца, куче и котка. През септември 2018 г. звездната двойка посрещна на бял свят малката Екатерина, която е първо общо дете на Мариана Попова и Веселин Плачков. И двамата имат по една дъщеря от предишни връзки. 

Четете още: Посмъртно: Вин Дизел с мъжкарско признание към Пол Уокър

Още по темата

Коментари

4 Иван
  19 септември 2021 | 13:55 отговор
 

Доколкото знам,няма никаква любов ,между тях ! Тя е интересчийка,жалко за Плачков,добро момче е !

 
3 Рашид
  17 септември 2021 | 23:43 отговор
 

Великата певица с великия МИШОК...БГ-смешковци...

 
2
  17 септември 2021 | 08:15 отговор
 

 
1 Хари
  17 септември 2021 | 07:38 отговор
 

ВСИЧКО Е ЛЮБОВ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

 

Добави Коментар

Най-четени