Мариана Попова и Веселин Плачков заедно от 5 години: историята на една голяма любов

Певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков навъртяха 5 години любов. Поводът изпълнителката на "Дъжд" отбеляза с романтичен кадър, на който тя и любимият ѝ са в романтична прегръдка.

"Вече 5 години все така", пожела си Мариана, като добави три сърчица към думите си.

Двамата се срещат за първи път в Кърджали. Казват, че не било любов от пръв поглед, но запознанството им се случило в момент, в който сякаш и двамата имат нужда точно един от друг.

По-късно в интервю за "Тази неделя" певицата споделя, че Веселин я е привлякъл с начина си на общуване с нея. "Това беше разковничето. Човекът, на когото да се опреш. Рамото, на което да се облегнеш. Да си кажеш какво ти тежи. Той беше насреща в този момент, както и аз за него", казва тогава Попова.

На въпрос за какво най-често се карат, Мариана не крие, че споровете между двамата най-много се въртят около кучето и дивана. Докато тя е абсолютно благоразположена спрямо домашния си любимец да се качва на дивана, Плачков отсича категорично "Не". По думите ѝ за актьора дисциплината на домашните любимци е от изключителна важност.

Неведнъж и двамата, които са от артистичното семейство, споделят, че се учат непрекъснато един от друг.

През юни влюбената двойка представи и общия си дует "В някой друг живот". Песента бе част от конкурсната програма на Националния конкурс за песен „Бургас и морето“.

Всъщност посланието на Мариана по повод пет години съвместен живот, идва като потвърждение, че двамата са заедно и че никога не са се разделяли напук на слуховете, които медиите в последно време упорито се опитват да тиражират. Двамата са нераздели от вече пет години.

В семейството си имат три деца, куче и котка. През септември 2018 г. звездната двойка посрещна на бял свят малката Екатерина, която е първо общо дете на Мариана Попова и Веселин Плачков. И двамата имат по една дъщеря от предишни връзки.

Четете още: Посмъртно: Вин Дизел с мъжкарско признание към Пол Уокър