Мечтаете за дива любов, не просто за обикновен секс? Ето как ще я получите!

14 януари 2022 | 17:14
1798
2
Unsplash
2

Дааа, звучи банално, но е факт. Любовта иска време. И мъничко подготовка. Романтиката не е просто лиготия, тя може да ни подари невероятни изживявания в спалнята.

Започнете с мястото, където смятате да се развихрите. Светлината трябва да бъде дискретна, приглушена, да звучи нежна музика, която да гали сетивата. Така и ръцете ви ще галят по-нежно кожата на партньора. Всеки детайл е важен. Запалената ароматна свещ, мекото килимче, възглавниците...Удължете предиграта! Оставете си повече време за целувки, засилете напрежението до краен предел, наслаждавайте се бавно един на друг.

Гледайте партньора си в очите. Все пак правите любов, не сте на работа. Трябва да сте открити, отдаващи, не отегчени. Очите могат да възбуждат. Един поглед е достатъчен, за да се разпали страстта...

Не бързайте, не сте на разпродажба. Галете, целувайте, извлечете максимална наслада от момента. И от усещането, че сте желани и желаете.

Още по темата

Коментари

2 Бивш от МВР
  15 януари 2022 | 07:24 отговор
 

Весела Георгиева, що Костадин Костадинов 79 от "възродителен процес" има по състарен вид от Ицо Хазарто 79 от "оправдаваме промяната " ?

 
1
  14 януари 2022 | 19:33 отговор
 

еба, не ви ли писна да повтаряте една и съща глупост?

 
 
Бивш от МВР
15 януари 2022 | 07:11

Весела Георгиева, а ако снимките у твоя фейскенефбук профил са гадно манипулирани.

 
Бивш от МВР
15 януари 2022 | 07:23

Весела Георгиева, а ако предположим че НЕ твоя фейскенефбук профил е гадно манипулиран.

Добави Коментар

Най-четени