Милица Гладнишка показа по-младия мъж в живота си (снимки)

Вече девет години откакто Милица Гладнишка върти любов с тайнствен 10 години по-млад от нея хубавец, но тя успешно успява да държи интимния си живот далеч от медийния шум. Не така обаче стоят нещата с приятелите ѝ, които са добре знаят с кого актрисата дели един покрив.



Неговото име е Иван Велчев, пише Hotnew.bg. Той също е артист, но основно се занимава с озвучаване на роли. Макар да е значително по-млад от Милица, разликата във възрастта им изобщо не си личи, споделят приятели, близки до двойката. На своите 45 актрисата изглежда далеч по-младолика.

Въпреки че Милица не обича да коментира личния си живот, двамата все пак не крият връзката си в социалните мрежи. Те често се тагват в общите си снимки и по всичко личи, че много се обичат.

„Просто не смятам за нужно да крещя по телевизии и вестници с кого съм. Който трябва да знае, знае!“, отбелязва Гладнишка.

Според най-новите слухове двамата са се съсредоточили върху провенето на бебе, така че нищо чудно влюбената двойка скоро да ни изненада с щастлива новина.

Четете още: Вижте как новата любима на Сашо Кадиев го поздрави за рождения му ден