Миа Халифа е бивша порноактриса с ливанско-американски произход. Нейното име е най-търсеното в уебсайтовете за филми за възрастни. В момента 25-годишната Миа работи като спортен и културен кореспондент и въпреки че се е отказала от публичните си секс изяви, тя посвещава голяма част от времето си да дава мъдри секс наставления на всички онези, които се чувстват несигурни, объркани, неуверени и недостатъчно осведомени по въпросите за секса.

За Миа Халифа се заговори в края на миналата година, когато в интервю тя публично оповести, че непрестанно получавала заплахи от „Ислямска държава”, датиращи от зората на порнокариерата й. „Използваха социалните мрежи. Появиха се снимки, на които с Фотошоп беше монтирана моята глава, все едно съм обезглавена”, сподели Халифа през лятото на 2017 г. Този факт обаче не пречи на младата дама свободно да изказва мнението си в мейдийното пространство по темите за интимните ласки.

View post on Instagram
 

Ето как разкрепостената актриса отговаря на най-търсените в Google въпроси, задавани от мъже, касаещи се, разбира се, до секса:

Как да докараш жена до влудяващ оргазъм?

„Има различни фактори, които могат да доведат една жена до тази върховна наслада – от целувката до интензивността на движенията. Така например редуването на бързи и бавни тласъци подлудява жената. Тя обича милувките, било то с ръце или език. Важно е и да бъде предразположена. Преди да проникнете в нея, не забравяйте стимулацията с език на онова място. Ако тя още не се е отпуснала напълно във вашите ръце или пък се притеснява, че ще я целувате там, достатъчно е да я погъделичкате с език по врата, в зоната под и около ушите, и е ваша. Ако стене, значи й харесва. Ако стенанията й биват последвани от вибрирация на тялото й, значи е близо до върха. Редуването на целувки по тялото и клитора с тласъци – ту нежни, ту мощни, пък направо ще я изстреля в небесата от кеф“, уверява сексуалната познавачка.

Къде се намира G-точката?

„G-точката се намира на вътрешната вагинална стена между вагиналния отвор и матката. Когато мушнете пръста си, ще почувствате грапава повърхност. G-точката обаче не е най-важното нещо в секса. Повечето жени получават оргазъм при стимулиране на други места“, обяснява Миа и продължава: „Лично аз много трудно получавам оргазъм при проникване. За сметка на това обаче стимулирането на клитора ми е мястото, което ми доставя най-голямо удоволствие. Е, разбира се, при всяка жена е различно, но е факт, че най-обичаният и лесно постижим оргазъм сред жените е именно клиторният“, споделя Халифа.

Колко време продължава сексът?

„При по-неопитните продължителността на секса трае между 5 и 7 минути. При по-страстните и чувствени натури обаче той може да продължи 15 до 30 минути.“

Размерът има ли значение и как да го уголемя?

„Не мисля, че размерът има значение. Най-хубавият секс, който съм правила, не е бил с най-надарения мъж в живота ми. Дори напротив, пенисът му беше малък. Работата е там, че зависи от мъжа и неговото отношение към партньорката му в леглото. Има обаче някои трикове, които ще я докарат до екстаз, дори и да ви е малък. Сложете малка възглавничка под кръста. Тя ще помогне за по-дълбокото му проникване. Освен това малкият пенис си е чист бонус, ако тя обича фелацио. Сами се досещате защо.

Изпитва ли болка жената при анален секс?

„О, да, боли. И то много. Една жена може да се съгласи на анален секс, само ако е много, ама много влюбена в партньора си. Но с повече лубрикант е поносимо. Дори и тогава обаче проникването трябва да става много бавно, постепенно и нежно. Едва след като са минали поне 5 минути от поставянето на лубрикант, на жената може да й стане приятно. Усещането е съвсем различно и наистина си заслужава“, категорична е порнозвездата.

Как да издържа по-дълго време в леглото, преди да свърша?

„Ако усетите, че доближавате до върха, просто го извадете рязко и се върнете към прелюдията. На нея дори ще й стане много хубаво, че сте решили да я дарите с още малко орални ласки, пък било то и по средата на интимния акт“, пояснява Халифа.

Защо приятелката ми не иска да правим секс?

„Не си мислете, че го прави, защото вече не ви харесва. Помислете дали грешката не е във вас самия. Отговорете си на въпросите: „Достатъчно нежен ли съм към нея“, „Успявам ли да я предразположа и възбудя“, „Целувам ли я“. Попитайте я от какво има нужда тя, какво иска, вслушайте се в нейните желания. Обсъждайте, разговаряйте смело и открито за секса. Експериментирайте. Всичко това ще съживи и увеличи желанието й за секс“, съветва опитната сексбомба.

View post on Instagram