Автор
Woman.bg

Мъжете с тази професия е най-вероятно да ви изневерят

Изневярата – наболял човешки проблем, който винаги ще бъде актуален. Тя съществува, откакто свят светува и ще я има, докато има хора по Земята. Знаем го, но ни е трудно да го възприемем. Дали човекът до нас ще ни изневери или ще ни остане предан – никой не може да каже със сигурност, дори и самият той. Но пък разчитаме, че доверието ни ще го задължи.

А знаете ли, че хората, практикуващи определени професии, са по-склонни към изневяра от други? Или поне така твърдят австралийски учени след обстойно проучване. Те използвали сайт за запознанства, който е предназначен за мъже и жени, търсещи извънбрачна афера. Интернет платформата има близо 6 000 потребители, които обаче са със сходни професии. Хм, интересно!

Общото впечатление на провеждащите проучването е, че личностите с отговорна работа и задоволителни доходи, са най-склонни да имат извънбрачни отношения. Ще бъдем по-конкретни:



21% от жените са банкери, брокери и психоаналитици.

15% от всички потребители са пилоти и стюардеси.

Любопитен факт е, че 65% от жените са изневерявали на мъжете си с колега.

Специалистите твърдят, че има общо 3 основни вида изневеряващи дами и господа.

1.Случайно изневеряващи

Те не са искали да изневерят, просто нещастно стечение на обстоятелствата. Най-малко са желаели да наранят половинката си, но определено са усещали, че нещо не е наред.

Как могат да бъдат заловени?

Ако вие сте половинката на изневеряващия, можете да следите за един знак. Той/тя ще започне да говори за нов човек, който се е появил в живота му/ѝ. Първоначално това няма да ви притесни, докато не започне да се случва твърде често. Това не означава, че нещо лошо се е случило, напротив. Означава, че вашият човек е привлечен, но все още няма престъпление (изневяра). Ако изведнъж половинката ви спре да говори за онзи нов колега или онази нова колежка, значи имате повод за съмнение. А в случай, че това съвпадне с прекалено късно прибиране от страна на любимия ви човек или по-хладно отношение, то със сигурност има нещо гнило.

2.Тези, които изневеряват само веднъж

Просто моментно прегрешение, което няма да има продължение. При тях чувството за вина проличава, когато изведнъж започнат да ви купуват неочаквани подаръци, непрекъснато ви повтарят колко ви обичат, но в същото време усещате някаква необяснима дистанция помежду ви. Питате го/я какво се случва, но вместо искрен отговор, човекът ви отговаря, че никога не е бил по-щастлив през живота си и всичко е наред. Това не е истина, а говореща вина.



3.Серийните изневеряващи

За тях изневярата е осъзнато действие, просто спорт. Причината за това е тръпката, за която тези хора живеят. Те не мислят за проблема, който ще произтече, а за вълнуващото усещане, че се случва нещо нередно. Освен това те са нарцисисти, което им помага още повече да изневеряват отново и отново. Светът се върти около тях и няма как да не им бъде простено.

Как да разберете дали вашият човек е сериен неверник?

Те умеят добре да се прикриват и ще ви е трудно да хванете серийния неверник, освен ако нямате много опит. Ако започнете да го подозирате, той вероятно ще ви каже, че проявявате твърде голяма мнителност и безпочвена ревност. Серийният неверник има много жени „приятелки“ и ако вие не сте склонни да го приемете, ще ви се наложи. Разбира се, ако искате да бъдете заедно. Като цяло ще ви бъде трудно да хванете половинката си в крачка, ако тя/той е минавал/а по този път често. Просто знае как да си прикрие следите и дори самите вие ще се зачудите на интуицията си. Но ако половинката ви заема агресивна отбранителна позиция при въпроса „Къде беше, защо закъсня?“, значи имате поводи за притеснение.

Четете още: 10 неща, които убиват любовта